18 کشوری که درگیر همه گیریِ کرونا نشده اند
به گزارش بلاگ پو، در حالی که کروناویروس جدید تا به امروز در 206 کشور و منطقه جهان شیوع یافته و بیش از یک میلیون مبتلا بر جای گذاشته است، شمار اندکی از کشورهای جهان هنوز درگیر این همه گیری نشده اند.
به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، در حالی که کروناویروس جدید تا به امروز در 206 کشور و منطقه جهان شیوع یافته و بیش از یک میلیون مبتلا بر جای گذاشته است، شمار اندکی از کشورهای جهان هنوز درگیر این همه گیری نشده اند.
بر اساس آمارهای رسمی دانشگاه جان هاپکینز 18 کشور از میان 193 کشور عضو سازمان ملل متحد مدعی شده اند که تا به امروز هیچ موردی از ابتلا به کووید-19 را ثبت نکرده اند.
این کشورها شامل مجمع الجزایر قمر، کریباتی، لسوتو، جزایر مارشال، میکرونزی، نائورو، کره شمالی، پالائو، ساموآ، سائوتومه و پرنسیپ، جزایر سلیمان، سودان جنوبی، تاجیکستان، تونگا، ترکمنستان، تووالو، وانواتو و یمن هستند.
هرچند برخی از این کشورها از جمله کره شمالی که همیشه به طور شدیدی در حالت قرنطینه واقع شده است و یمن و سودان جنوبی که در شرایط جنگی به سر می برند، احتمال می رود هیچ موردی از ابتلا را گزارش نکنند اما به نظر می رسد دیگر کشورهای نامبرده واقعاً از این ویروس همه گیر که تا به امروز حدود 60 هزار قربانی در سراسر جهان بر جای گذاشته، در امان مانده اند.
بیشتر این کشورها جزایر کوچک دورافتاده ای هستند که در حالت عادی نیز گردشگران زیادی نداشته و انزوای اجتماعی بخشی عادی از زندگی روزمره مردم آن هاست.
بر اساس داده های منتشر شده در سپتامبر سال 2018 میلادی توسط سازمان جهانگردی جهانی ملل متحد، هفت مورد از 10 کشور با کمترین شمار گردشگران در میان 18 کشوری قرار دارند که تا به امروز هیچ موردی از ابتلا به کروناویروس جدید را ثبت نکرده اند.
در حالی که انزوای اجتماعی معمول در این کشورها باعث شده تا از شیوع مرگبار کروناویروس جدید در امان بمانند اما این واقعیت که این کشورها تا این حد در انزوا قرار دارند، نگرانی اصلی برخی دولت ها شده است.
در یکی از این کشورها حتی پیش از شیوع این ویروس جدید اقدامات شدیدی اجرا شده است.
رئیس جمهوری نائورو، یک جزیره کوچک در منطقه میکرونزی واقع در شمال شرقی استرالیا ضمن ابراز نگرانی نسبت به همه گیری و شیوع سریع کروناویروس جدید در جهان، اعلام کرده که این کشور همه چیز را در مرزهای خود متوقف کرده است.
این کشور با 100 هزار نفر جمعیت، دومین کشور کم جمعیت ثبت شده در سازمان ملل متحد محسوب می شود و بیش از 321 کیلومتر با نزدیک ترین همسایه خود، جزیره بانابا که بخشی از کریباتی، کشور واقع در اقیانوس آرام است، فاصله دارد. کریباتی نیز خود تا به امروز هیچ موردی از ابتلا به کووید-19 مشاهده نکرده است.
نزدیک ترین شهری که به نائورو پرواز مستقیم دارد نیز بریزبِن استرالیا است که حدود 3380 کیلومتر فاصله دارد.
نائورو تنها یک بیمارستان در کشور خود داشته و به شدت با کمبود پرستار روبرو است. این کشور همچنین هیچ دستگاه تنفسی نداشته و از این رو در صورت شیوع کروناویروس هیچ شانسی نخواهد داشت.
از همین رو از ابتدای ماه میلادی مارس تا به امروز این کشور طی اقدامات سختگیرانه ای که اتخاذ کرده ورود هر مسافری را از کشورهای چین، کره جنوبی و ایتالیا ممنوع کرده بود. پروازهای کلی این کشور نیز اغلب کاهش یافته یا تعلیق شده است.
هم چنین افرادی که از استرالیا به این کشور بازمی گردند که اغلب از شهروندان نائورو هستند، به مدت 14 روز در یک هتل قرنطینه شده و علائم شان هر روز بررسی می شود.
در صورتی که تب در این افراد مشاهده شود، شرایط قرنطینه برای آن ها شدیدتر شده و تست کووید-19 از آن ها گرفته می شود. تا به امروز جواب هیچ یک از این تست ها که کیت های آن از استرالیا وارد شده، مثبت اعلام نشده است.
بنا بر گزارش نیویورک دیلی نیوز، برخی دیگر از کشورهای کوچک اقیانوس آرام از جمله کریباتی، تونگا و وانواتو نیز مانند نائورو اقدامات مشابهی اتخاذ کرده اند.
منبع : ایسنا
بازگشت به صفحه رسانه ها
منبع: خبرگزاری تسنیمabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت