آشنایی با روش تهیه سوفله شکلات
به گزارش بلاگ پو، سوفله شکلات را در منزل تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

- مواد لازم جهت تهیه سوفله شکلات:
آرد 3 قاشق غذاخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده یک پیمانه
شیر یک پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل یک قاشق چای خوری
شکر 1/4 پیمانه
- طرز تهیه سوفله شکلات:
- قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای 180 سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- کره را در تابه ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.
- آرد را 2 بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
- شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی حاصل شود. سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.
- مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلات ها را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملاً حل شوند.
- زرده های تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملاً حل شوند.
- سفیده های تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای همزن آنقدر می زنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.
- سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط می کنیم.
- ظرهای سوفله را با کره چرب کرده و تا 3/4 آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.
- سینی فر را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر می گذاریم. (کنار سوفله ها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)
- سوفله شکلات آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.
- نکته : داخل ظرف های سوفله شکلات را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله را داخلش بریزیم.
منبع: https://cakenet.ir
منبع: همشهری آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری