طرز تهیه کیک تیرامیسو انار در 10 مرحله آسون به روش کافی شاپی

به گزارش بلاگ پو، کیک تیرامیسو انار یکی از انواع کیک پاییزی خوشمزه و از به حساب میاد. این کیک لذیذ با ظاهر زیبا و طعم خوشایندش می تونه در هر مهمانی مخصوصا در دورهمی شب یلدا سرو بشه. اگر سوال شما هم اینه که شما می تونید کیک تیرامیسو انار رو با الهام از دسر ایتالیایی تیرامیسو در ترکیب با کیک اسفنجی درست کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه کیک تیرامیسو انار رو به شما آموزش بدیم.

طرز تهیه کیک تیرامیسو انار در 10 مرحله آسون به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک تیرامیسو انار در یک نگاه

برای تهیه کیک تیرامیسو انار، ابتدا فر رو با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید و قالب رو با کره و آرد یا کاغذ روغنی آماده کنید. زرده تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل حدود 7 دقیقه بزنید تا کرمی بشه؛ بعد کره ذوب شده و ولرم رو اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک رو 2 بار الک نموده و کم کم به مایه زرده اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید. سفیده ها رو جداگانه با پودر قند بزنید تا پف دار بشن و بعد با حرکت دورانی به مایه زرده اضافه کنید.

مایه آماده شده رو داخل قالب بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت، بذارید خنک بشه. در این فاصله، پنیر ماسکارپونه و خامه قنادی رو با همزن بزنید تا کرمی بشه. کیک خنک شده رو به دو لایه برش بزنید، لایه اول رو با شربت انار مرطوب کنید و نصف کرم و شکلات چیپسی رو روش بریزید؛ حالا لایه دوم رو بذارید و به جامانده کرم رو پخش کنید. در آخر، روی کیک رو با دانه های انار و شکلات تزئین کنید و حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید تا طعم ها با هم ترکیب بشن و آماده سرو بشه.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل درست کردن کیک تیرامیسو انار به روش بیکری و قنادی ادامه این مطلب رو بخونید.

مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو انار

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
آرد سفید قنادی1 لیوان فرانسوی دسته دار
بیکینگ پودر1 و نیم قاشق چای خوری
پودر قند1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ6 عدد
شکر (دانه ریز)1 لیوان فرانسوی دسته دار
وانیل1/4 قاشق چای خوری
کره (ذوب شده)45 گرم
نمکنوک قاشق چای خوری
پنیر (ماسکارپونه یا پنیر خامه ای)250 گرم
خامه قنادی250 گرم
شربت انار1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
شکلات چیپسی1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
دانه اناربرای تزیین کیک تیرامیسو انار

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: حدود 20 تا 25 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت کیک تیرامیسو انار: حدود 30 تا 35 دقیقه

مراحل طرز تهیه کیک تیرامیسو انار

طرز تهیه کیک تیرامیسو انار به عنوان یه دسر یلدایی با الهام از در ترکیب با کیک اسفنجی قابل انجامه. شما می تونید این کیک خوشمزه رو با انواع طعم های دلخواه درست کنید.

مرحله اول: فر و قالب رو آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک تیرامیسو انار، فر رو روی دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه. بعد قالب کیک (حدود 20 تا 22 سانتی متر) رو با کره چرب کنید و کمی آرد بپاشید یا اینکه با کاغذ روغنی بپوشونید تا کیک موقع پخت به قالب نچسبه. این مرحله خیلی مهمه؛ چون اگه کیک بعدا به قالب بچسبه، خراب می شه و ظاهرش زشت می شه.

مرحله دوم: مایه تخم مرغی رو آماده کنید

حالا زرده تخم مرغ ها رو از سفیده ها جدا کنید و زرده ها رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. بعد 1 لیوان شکر دانه ریز و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل رو بهش اضافه کنید. این مواد رو با دور تند همزن برقی حداقل 5 تا 7 دقیقه بزنید تا زرده ها روشن و کرمی بشن. نکته مهم اینه که باید حجم زرده ها دو برابر بشه و رنگ شون باز بشه؛ این باعث می شه کیک بعدا نرم و پف دار بشه.

در صورت تمایل، برای خرید تخم مرغ، شکر و وانیل می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: کره رو اضافه کنید

به مقدار 45 گرم کره رو روی حرارت کم یا در مایکروویو ذوب کنید و کمی ولرم که شد، به زرده ها اضافه کنید. این مواد رو با لیسک یا همزن به آرومی هم بزنید تا کره کاملا با زرده ها مخلوط بشه. دقت کنید که کره نباید خیلی داغ باشه؛ در غیر این صورت، زرده ها رو می پزه و کیک خراب می شه.

برای خرید کره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کنید

حالا 1 لیوان آرد سفید و 1 و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر و نوک قاشق چای خوری نمک رو با هم در کاسه مناسبی بریزید و به خوبی مخلوط کنید. این مواد رو 2 بار الک کنید تا هیچ ناخالصی و گلوله ای نداشته باشه و کاملا پوک و سبک بشه.

بعد، این مخلوط آردی رو کم کم و به آرومی به مایه تخم مرغی اضافه کنید و با حرکت دورانی و آرام فولد کنید تا پف زرده ها از بین نره. این مرحله خیلی مهمه چون هم باعث سبک شدن کیک می شه و هم یه بافت یکدست بهش می ده.

برای خرید آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: سفیده ها رو بزنید

الان دیگه باید سفیده ها رو داخل یه کاسه تمیز بریزید و یک چهارم لیوان دسته دار رو بهش اضافه کنید. سفیده ها رو با دور تند همزن برقی حداقل 5 دقیقه بزنید تا فرم بگیرن و وقتی کاسه رو وارونه می کنید نریزه. توجه داشته باشید، فقط به مقدار ای هم بزنید که سفیده تخم مرغ پف داشته باشه و نرم بمونه.

برای خرید قند می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: سفیده و زرده رو مخلوط کنید

حالا سفیده ها رو به آرومی و به صورت دورانی به مایه زرده اضافه کنید. برای این کار از لیسک بهره ببرید و از پایین به بالا هم بزنید تا هوا داخل کیک بمونه و سبک بمونه. این مرحله خیلی مهمه؛ اگه سریع یا با همزن بزنید، بافت کیک سنگین می شه.

مرحله هفتم: کیک رو بپزید

مایه کیک رو داخل قالبی بریزید که قبلا آماده کردید و سطحش رو صاف کنید. بعد قالب رو در طبقه میانی فر گرم بذارید. اجازه بدید این کیک به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزه. برای اطمینان از پخت، بعد از 30 دقیقه می تونید یه خلال دندان چوبی داخل کیک فرو کنید؛ اگه تمیز بیرون اومد، معلوم می شه کیک آماده ست. بعد از پخت، قالب رو از فر خارج کنید و بذارید حداقل 10 دقیقه به حال خودش باشه و خنک بشه تا راحت از قالب دربیاد و نپاشه.

مرحله هشتم: کرم تیرامیسو رو آماده کنید

در این فاصله، وقتشه کرم تیرامیسو رو درست کنید. پس، 250 گرم پنیر ماسکارپونه و 250 گرم خامه قنادی رو با دور تند همزن برقی بزنید تا کرمی و یکدست بشه. اگه دوست دارید کمی شیرینی اضافه کنید، می تونید یک قاشق غذاخوری شکر بریزید و هم بزنید. یادتون باشه کرم نباید خیلی شل باشه؛ باید فرم بگیره تا روی کیک صاف بمونه.

برای خرید پنیر ماسکارپونه، خامه قنادی و شکر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله نهم: کیک تیرامیسو رو برش بزنید و مرطوب کنید

حالا باید کیک خنک شده رو به دو لایه مساوی برش بزنید. لایه اول رو روی ظرف سرو بذارید و یک چهارم لیوان شربت انار () رو روی اون بریزید تا کمی مرطوب بشه. این کار باعث می شه کیک طعم میوه ای داشته باشه و کرم بهتر روی اون بمونه.

مرحله دهم: کرم و شکلات رو اضافه کنید

نصف کرم رو روی لایه اول کیک بریزید و با لیسک صاف کنید. بعد نصف شکلات چیپسی رو روی کرم قرار بدید. لایه دوم کیک رو بذارید روی کرم، شربت انار رو کمی روی لایه دوم بریزید و باقی کرم رو روی لایه دوم پهن کنید. در نهایت با شکلات چیپسی باقی مونده و دانه انار تزئین کنید تا ظاهر کیک هم چشم نواز باشه.

مرحله آخر: کیک تیرامیسو انار رو استراحت بدید و سرو کنید

این کیک رو حداقل برای 2 ساعت در یخچال بذارید تا کرم خودش رو بگیره و شربت انار کاملا جذب کیک بشه. بعد می تونید برش بزنید و سرو کنید. اگر کمی بیشتر بمونه، طعم انار و تیرامیسو با هم ترکیب می شه و کیک حتی خوشمزه تر هم می شه. این کیک رو می تونید با دونه انار تزئین کنید.

نکات مهم در طرز تهیه کیک تیرامیسو انار

  • فر رو حداقل 10 دقیقه قبل از گذاشتن کیک، روشن کنین تا کاملا گرم بشه.
  • موقع جدا کردن زرده و سفیده دقت کنین هیچ ذره ای از زرده وارد سفیده نشه چون باعث می شه سفیده ها خوب پف نکنن.
  • سفیده ها رو تا حدی بزنید که وقتی کاسه رو وارونه می کنین نریزه، ولی خشک و دونه دونه هم نشه.
  • آرد رو حتما الک کنید تا بافت کیک سبک و یکدست بشه.
  • موقع اضافه کردن آرد، مواد رو با لیسک و به آرومی هم بزنید تا پف زرده ها از بین نره.
  • وقتی سفیده ها رو به مایه اضافه می کنید، از پایین به بالا و با حرکت دورانی هم بزنید تا حجمش حفظ بشه.
  • کره باید فقط ذوب شده و ولرم باشه، نه داغ؛ چون حرارت بالا زرده ها رو می پزه.
  • فقط دو سوم قالب کیک رو پر کنید تا جای کافی برای پف کردن کیک وجود داشته باشه.
  • درب فر رو حداقل 30 دقیقه اول باز نکنید؛ چون پف کیک می خوابه.
  • برای تست پخت، خلال دندان یا سیخ چوبی رو وسط کیک فرو کنید؛ اگه تمیز بیرون اومد یعنی آماده ست.
  • بعد از بیرون آوردن از فر، کیک رو حدود 10 دقیقه داخل قالب به حال خودش بذارید تا بخار اضافی خارج و کیک کمی خنک بشه.
  • خامه قنادی باید خنک باشه تا موقع هم زدن فرم بگیره و شل نشه.
  • اگه خواستید کرم طعم خاص تری بگیره، می تونین کمی رنده پوست پرتقال یا چند قطره عصاره انار بهش اضافه کنید.
  • کیک باید کاملا خنک بشه تا کرم روش نلغزه و ظاهرش خراب نشه.
  • موقع مرطوب کردن کیک با شربت انار، زیاده روی نکنید تا کیک خیس و له نشه.
  • اجازه بدید کیک مونتاژ شده حداقل 2 ساعت توی یخچال بمونه تا طعم ها با هم ترکیب بشن و کرم سفت تر بشه.
  • برای درست کردن سس یا شربت انار می تونید مقداری آب انار و شکر رو روی حرارت قرار بدید تا کمی غلیظ بشه.
  • برای داخل کیک تیرامیسو انار به جای چیپس شکلات می تونید از شکلات رنده شده بهره ببرید.
  • شما می تونید کیک تیرامیسو رو با طعم های مختلف درست کنید.
  • برای تزئین روی تیرامیسو می تونید از ترکیب شربت انار با کمی ژلاتین و دانه های انار بهره ببرید.
  • شما می تونید این کیک تیرامیسوی خوشمزه رو به صورت جداگانه و در ظرف های تک نفره به صورت کیک تیرامیسو انار لیوانی هم درست کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن کیک تیرامیسو انار

به برای درست کردن تیرامیسو جای پنیر ماسکارپونه از چی استفاده کنیم؟

اگه به پنیر ماسکارپونه دسترسی ندارید، می تونید از پنیر خامه ای ساده بهره ببرید. فقط قبل از استفاده، اجازه بدید پنیر خامه ای به دمای محیط برسه و با قاشق نرمش کنید تا موقع هم زدن با خامه، یکدست بشه.

شربت انار رو چطوری درست کنیم؟

برای درست کردن شربت انار، کافیه نصف لیوان آب انار تازه رو با 2 قاشق غذاخوری شکر روی حرارت ملایم بذارید تا کمی غلیظ بشه. بعد از خنک شدن می تونید برای مرطوب کردن کیک ازش بهره ببرید.

اگه خامه قنادی فرم نگرفت چیکار کنیم؟

احتمالا خامه تون زیادی گرم بوده. خامه باید کاملا خنک باشه؛ حتی می تونید ظرف و پره های همزن رو هم 10 دقیقه توی یخچال بذارید. اگه باز هم شل بود، خامه رو چند دقیقه داخل یخچال بذارید و دوباره هم بزنید.

کیک تیرامیسو انار باید حتما دو لایه باشه؟

نه، اگه وقت ندارید یا نمی خواید زیاد کار کنید، می تونید کرم و دانه انار رو فقط روی سطح کیک بریزید.

کیک تیرامیسو انار تا چند روز توی یخچال می مونه؟

کیک تیرامیسو انار تا 3 روز در یخچال به خوبی قابل نگهداریه. فقط باید توی ظرف دربسته باشه یا با سلفون بپوشونید تا کرم خشک نشه.

می تونیم کیک تیرامیسو انار رو از شب قبل درست کنیم؟

بله، اتفاقا خیلی هم بهتره! چون وقتی چند ساعت توی یخچال بمونه، طعم ها با هم ترکیب می شن و بافتش عالی می شه.

برای تزئین چه چیزهایی غیر از انار می تونیم استفاده کنیم؟

می تونید از شکلات رنده شده، پودر کاکائو، پودر پسته، چیپس شکلات یا برگ نعنا تازه بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 10 آبان 1404 بروزرسانی: 10 آبان 1404 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 73943

به "طرز تهیه کیک تیرامیسو انار در 10 مرحله آسون به روش کافی شاپی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک تیرامیسو انار در 10 مرحله آسون به روش کافی شاپی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید