آموزش تصویری طرز تهیه لواشک آلو فوری

به گزارش بلاگ پو، طرز تهیه لواشک آلو فوری بدین صورت است که می توانید با استفاده از فر در عرض 3 الی 4 ساعت لواشک آلوی خود را خشک کنید. در روش سنتی خشک کردن آلو، علاوه بر نشستن گرد و غبار، زمان زیادی نیازمند است.

آموزش تصویری طرز تهیه لواشک آلو فوری

خبرنگاران | سرویس آشپزی - لواشک در بین بچه ها و بزرگسالان صندلی ویژه ای دارد. از آن جایی که هر روزه هشدار های بهداشتی زیادی در مورد طرز تهیه لواشک مشاهده می کنیم، خوردن لواشک را با ترس و دلهره همراه کرده است.

طرز تهیه لواشک خانگی

بهترین، سالم ترین و مقرون به صرفه ترین روش برای تهیه لواشک، استفاده از میوه هایی است که ته جعبه میوه ها می ماند و با قیمت ناچیزی می توان تهیه کرد. برای تهیه لواشک آلوی فوری نیز از آلوهایی که برای مدت طولانی در منزل باقی مانده است استفاده می کنیم و با صرف مدت زمان کوتاهی به راحتی برای تمام سال لواشک خانگی و سالم تهیه می کنیم.

در صورت تمایل برای تهیه لواشک ترش مزه از مخلوط آلو قرمز و آلبالو در کنار هم استفاده نمایید. همچنین اگر مزه شیرین برای لواشک را می پسندید می توانید از میوه هایی همچون سیب، هلو، زرد آلو و... استفاده نمایید.

در روش سنتی تهیه لواشک، می بایستی پوره آماده شده را روی سینی که بهتر است با پلاستیک پوشیده شده است پهن کنید و به مدت 2 تا 3 روز در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید. در این روش احتمال نشستن گرد و غبار و یا حشرات روی سطح لواشک وجود دارد و ممکن است به مزاج بعضی خوش نیاید. لذا، توصیه خبرنگاران به این دسته افراد و کسانی که تاب انتظار فرایند خشک شدن لواشک به روش طبیعی را ندارند، استفاده از فر و روش غیرمستقیم برای خشک کردن لواشک است. به این ترتیب در عرض 3 تا 4 ساعت لواشک آماده خوردن می باشد.

طرز تهیه لواشک آلو فوری

مواد لازم
آلو قرمزیک کیلوگرم
آب1/2 پیمانه
نمکبه میزان لازم
ربان یا نخ تابیدهبرای بستن رول لواشک
کاغذبه میزان لازم
  1. ابتدا آلو ها را بشویید و در صورت تمایل آن ها را نصف کنید و هسته آن ها را جدا کنید. شما همچنین می توانید از آلو کامل استفاده نمایید.
  1. آلو ها را به قابلمه بزرگی منتقل نمایید و روی حرارت ملایم نمک و 1/2پیمانه آب به آن اضافه کنید تا مانع از ته دریافت آن ها گردد.
  1. پس از اینکه آلو ها کاملا له شد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس بوسیله گوشت کوب برقی و یا مخلوط کن آلوها را پوره کنید. اگر از آلو کامل و با هسته استفاده کرده اید ، آلوها را درون سبد بریزید و با پشت قاشق آن ها را نرم کنید تا هسته و پوست آلو جدا گردد و در نهایت پوره آلو حاصل گردد.

بیشتر بدانید: آموزش کامل تهیه لواشک زردآلو + معرفی انواع چاشنی لواشک

  1. در این مرحله پوره آلو را به سینی منتقل نمایید و به قطر نیم سانتی متر پهن کنید.
  1. سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت 120 تا 150 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که آب لواشک تبخیر گردد و حالت تردی پیدا کند.
  1. پس از خنک شدن لواشک ها را بوسیله پیتزا بر به اندازه دلخواه برش بزنید و با قرار دادن تکه کاغذی روی آن آغاز به رول کردن آن کنید و از طریق نخ تابیده لواشک را ببندید.

کلام آخر

امیداریم توانسته باشید از مطلب فوق بهره کافی را برده باشید همچنین با طرز تهیه لواشک گوجه سبز یا لواشک آلوچه خانگی در بخش آشپزی خبرنگاران نیز همراه ما باشید.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای گردشگری و تجاری و آموزشی | مجری مستقیم و کارگزار سفرهای بین المللی خارجی

منبع: setare.com
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 42372

به "آموزش تصویری طرز تهیه لواشک آلو فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تصویری طرز تهیه لواشک آلو فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید