10 مورد از برترین سوپ های زمستانی در سرتاسر جهان

به گزارش بلاگ پو، انواع سوپ زمستانی در جهان

با سرد شدن هوا، فصل آش و سوپ های خوشمزه فرا می رسد. در کشورهای مختلف از قدیم انواع سوپ و آش و غذاهای گرم و آبکی را برای فصول سرد سال تهیه می کردند و با استفاده از ترکیبات مختلف، غذایی خوشمزه و مقوی برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن آماده می کردند. در کشور خودمان همان طور که می دانید انواع مختلفی از سوپ و آش تهیه می گردد که کمابیش با آن ها آشنا هستیم. علاوه بر ایران، شما به هر کشور و شهر خارجی که سفر کنید با انواع سوپ و آش روبرو می شوید که به ویژه در روزهای سرد سال مصرف می شوند. در این مطلب قصد داریم برترین و خوشمزه ترین انواع سوپ در سرتاسر جهان را به شما معرفی کنیم. اگرچه این سوپ ها را می توان در تمام طول سال میل کرد، اما با توجه به ماهیتشان در هوای سرد و پاییز و زمستان دلچسب تر هستند و مصرف بیشتری دارند. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید با تا با 10 مورد از خوشمزه ترین انواع سوپ در کشورهای مختلف جهان آشنا شویم.

10 مورد از برترین سوپ های زمستانی در سرتاسر جهان

1- فرانسه، سوپ پیاز | French Onion Soup

سوپ پیاز یکی از مشهورترین انواع سوپ در دنیا است و با این که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد طعمی فوق العاده خوشمزه دارد. خاستگاه اصلی این سوپ به شهر پاریس و قرن 18 برمی گردد و با استفاده از پیاز و آب گوشت تهیه می گردد و روی آن هم مقادیر زیادی پنیر ریخته می گردد و در آخر یک تکه نان تست برشته شده روی سوپ قرار می دهند و همراه با سوپ میل می نمایند. سوپ پیاز برترین انتخاب برای روزهای سرد سال در فرانسه و پاریس است. در رستوران های پاریس، سوپ پیاز را اغلب به عنوان پیش غذا و قبل از غذاهای گوشتی و غذای اصلی سرو می نمایند. علاوه بر این، سوپ پیاز را می توانید به عنوان یک شام سبک و خوش طعم هم نوش جان کنید.

2- لهستان، سوپ ژورِک | Polish Zurek

یکی از محبوب ترین غذاها و انواع سوپ در لهستان سوپی به نام ژورک است که ترجمه می گردد سوپ چاودار ترش. طرز تهیه این سوپ در هر منطقه از لهستان فرق دارد: به طور مثال در سیلسیا این سوپ با پوره سیب زمینی تهیه می گردد و در منطقه پودلاسکی سوپ ژورک را با تخم مرغ آبپز سرو می نمایند. مواد دیگر مثل سوسیس، بیکن و گوشت مرغ و … هم گاهی به این سوپ اضافه می گردد. یکی از نکات جالب در خصوص سوپ ژورک روش سرو آن است. داخل یک نان گرد و بزرگ را خالی می نمایند و سوپ ژورک را داخلش می ریزن و به همین ترتیب سرو می نمایند. نان کم کم نرم می گردد و همزمان می توان آن را با سوپ میل کرد.

3- مکزیک، سوپ تورتیلا یا سوپ آزتکی |Mexican sopa Azteca

یکی از خوش طعم ترین و پرطرفدارترین انواع سوپ در مکزیک سوپ آزتکی است که گاهی سوپ تورتیلا هم نامیده می گردد. همان طور که از نام این سوپ معین است خاستگاهش به قوم آزتک در مکزیک برمی گردد. سوپ آزتکی بسیار مقوی و خوش طعم است و از مقادیر زیادی گوجه فرنگی و لوبیا تهیه می گردد و در آخر هم تکه هایی از میوه آووکادو روی آن قرار می دهند. این سوپ یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ برای فصول سرد سال است و از آن جا که همراه با نان تورتیلا سرو می گردد سوپ تورتیلا هم نامیده می گردد.

4- مجارستان، سوپ گولاش | Goulash

خب به کشور مجارستان می رسیم و سوپ خوشمزه گولاش را به شما معرفی می کنیم. گولاش که گویاش هم نامیده می گردد یکی از خوش طعم ترین انواع سوپ برای ماه های سرد سال است و از ترکیب گوشت و سبزیجات تهیه می گردد و با فلفل پاپریکا و ادویه های مختلف هم مزه دار می گردد. خاستگاه اصلی سوپ گولاش به قرون وسطی و پادشاهی مجارستان برمی گردد، اما امروزه این سوپ علاوه بر مجارستان در کشورهای اروپای مرکزی و شرق اروپا هم بسیار محبوب است و در پاییز و زمستان خورده می گردد. سوپ گولاش یکی از غذاهای ملی مجارستان است و در سفر به این کشور در بیشتر رستوران ها می توانید آن را امتحان کنید. حتی در سوپرمارکت ها هم کنسرو سوپ گولاش آماده به فروش می رسد.

5- ایتالیا، سوپ لوبیا توسکانی | Tuscan bean soup

یکی دیگر از انواع سوپ زمستانی متعلق به منطقه توسکانی ایتالیاست و به همین علت سوپ لوبیا توسکانی نامیده می گردد. این سوپ گیاهی و خوشمزه به علت مواد و ترکیباتش سرشار از پروتئین است و یکی از برترین سوپ ها برای روزهای سرد سال است. سوپ لوبیا همان طور که معین است با چند نوع لوبیا و نخود و گاهی کلم تهیه می گردد و با پیاز و ادویه ها و سبزیجات معطر طعم دار می گردد. اگر به ایتالیا و شهرهای مختلف آن مثل رم، فلورانس و میلان سفر کردید پیشنهاد می کنیم این سوپ خوشمزه و مقوی را در رستوران ها امتحان کنید. این سوپ می تواند یک شام سبک و خوشمزه برای روزهای سرد سال باشد.

6- ژاپن، سوپ رامن | Japanese Ramen

آشپزی ژاپن مملو از غذاهای سالم، مقوی و سلامت است و انواع سوپ و غذاهای آبکی در این کشور مصرف می گردد. در بین تمام این غذاها سوپی به نام رامن از همه معروفیت و محبوبیت بیشتری دارد و به نوعی غذای ملی ژاپن محسوب می گردد. این سوپ در مقایسه با سایر غذاهای ژاپنی غذایی نسبتا تازه محسوب می گرددد و در قرن بیست بیشتر متداول و رایج شد. با این حال، بعضی ادعا می نمایند که ریشه این غذا کشور چین است، نه ژاپن. مواد اولیه و اصلی این سوپ نودل و آب گوشت یا ماهی است و مابقی مواد هم بسته به منطقه و شهرهای مختلف می تواند متفاوت باشد. انواع گوشت، جلبک، سبزیجات و .. هم در سوپ رامن استفاده می گردد.

7- یونان، سوپ آوگولمونو | Greek avgolemono

یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ زمستانی در کشور یونان تهیه می گردد. سوپ آوگولمونو یکی از محبوب ترین انواع سوپ در این کشور است و به معنای تخم مرغ و لیمو، دو ماده اولیه و اصلی سوپ است. علاوه بر این، خامه، آب گوشت یا سبزیجات و مرغ را هم به سوپ اضافه می نمایند و به این ترتیب سوپ خوشمزه آوگولمونو آماده می گردد. این سوپ به علت ترکیباتی که دارد سوپی بسیار لذیذ، خوش طعم و مقوی برای روزهای سرد سال است. اگر به یونان سفر کردید پیشنهاد می کنیم این سوپ معروف و سبک را حتما در رستوران های این کشور امتحان کنید.

8- چین، سوپ ونتون | wonton Soup

ونتون به نوعی دامپلینگ خمیری گفته می گردد که در آشپزی چینی کاربرد زیادی دارد و در بسیاری از غذاهای چینی استفاده می گردد. سوپ ونتون هم همان طور که از نامش معین است با همین داملپینگ ها تهیه می گردد که در آب سبزیجات یا گوشت و ادویه و سبزیجات دیگر قرار می گیرند. برای مزه دار شدن سوپ وتون گاهی به آن سس سویا هم اضافه می نمایند و به صورت داغ سرو می نمایند.

9- اسپانیا، سوپ کوسیدو مادریلینو | cocido Madrileño

یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ در اسپانیا، سوپی به نام کوسیدو مادریلینو است. خاستگاه اصلی این سوپ شهر مادرید است و عمدتا با نخود، گوشت و سبزیجات تهیه می گردد و به ویژه در فصل زمستان مصرف می گردد. برای تهیه این سوپ که یکی از غذاهای ملی اسپانیا محسوب می گردد تمام مواد را در یک دیگ بزرگ می ریزند و برای ساعت ها روی حرارت ملایم می پزند و به ویژه در روزهای سرد سال مصرف می نمایند. نخود را معمولا از شب قبل می پزند و بعد به سوپ اضافه می نمایند و برای خوش طعم تر شدن آن گوشت نمک سود شده، گوشت تازه یا سوسیس هم به آن اضافه می نمایند. این سوپ در تمام طول سال در رستوران های اسپانیا سرو می گردد اما به ویژه در هوای سرد و زمستان محبوبیت بیشتری دارد.

10- هائیتی، سوپ کدو یا جومو | Haitian Joumou

آخرین مورد از انواع سوپ زمستانی که به شما معرفی می کنیم سوپ جومو است که در واقع سوپی تهیه شده از کدو تنبل است. سوپ جومو یکی از سوپ های سنتی کشور هائیتی است و معمولا به مناسبت شب سال نو تهیه و سرو می گردد. تاریخچه این سوپ خوشرنگ و خوشمزه به روز 1 ژانویه 1804 برمی گردد که این کشور رسما از تحت استعمار فرانسه خارج شد و مستقل شد. در فصول پاییز و زمستان که کدو تنبل به وفور پیدا می گردد این سوپ خوشمزه را تهیه می نمایند و به صورت داغ نوش جان می نمایند.

منبع: theculturetrip.com

منبع: الی گشت
انتشار: 15 آذر 1403 بروزرسانی: 15 آذر 1403 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 73375

به "10 مورد از برترین سوپ های زمستانی در سرتاسر جهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 مورد از برترین سوپ های زمستانی در سرتاسر جهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید