آنتی بیوتیک بسیار قوی با پختن انار

به گزارش بلاگ پو، انار پخته هر گونه عفونت ناشی از سرماخوردگی مانند گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می نماید.

آنتی بیوتیک بسیار قوی با پختن انار

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، انار حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، ضدویروسی و ضد توموری و منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E است.

یک عدد انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن آغاز به جوشیدن کند و پخته گردد.

گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد. اجازه بدهید 20 دقیقه انار بپزد. سپس آن را کناری بگذارید تا خنک گردد.

انار را باز کنید و آن را غیر از پوست رویی میل کنید. این کار را شب ها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید.

اگر عفونت شدید دارید این کار را سه شب به صورت پی در پی انجام بدهید. این آنتی بیوتیک قوی هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می نماید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 34605

به "آنتی بیوتیک بسیار قوی با پختن انار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنتی بیوتیک بسیار قوی با پختن انار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید