آن هایی که به خوبی ها نزدیک تر شده اند
به گزارش بلاگ پو، یاسمن رضائیان:قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَکَّاهَاکه هر کس آن [نفس] را پاک گردانید قطعاً رستگار شد. (سوره شمس، آیه 9)

به زودی روزهای انتها خرداد از راه می رسند و حالی خوش نصیبمان می گردد. همان روزی که از آخرین امتحان خرداد برگشته ایم، در اتاق دراز می کشیم، چشم هایمان را می بندیم و با نسیمی که از پنجره نیمه باز می وزد به صدای پرنده ها گوش می دهیم.
خوشحالیم که روزهای امتحان را با موفقیت پشتِ سر گذاشته ایم. احساس می کنیم سبک شده ایم و سرحال. خوشحالیم که در آستانه فرصت طولانی تابستان قرار گرفته ایم. چه کارهایی که قرار است در این تابستان انجام بدهیم!
کمی پیش از رسیدن این حال خوش، حال خوب دیگری به ما می رسد و آن آمدن عید فطر است. چه جالب است که هر دوی این موقعیت ها حس سبک بالی یکسانی به ما منتقل می نمایند. انتها روزهای ماه مبارک رمضان و رسیدن عید فطر، مانند گذر از روزهای امتحان به روزهای سبک بالی است. عید فطر جایزه یک ماه روزه داری در ماه رمضان است و وقتی از راه برسد، می توانیم با خیال راحت چشم هایمان را ببندیم، از خنکی نسیمی که از پنجره وارد اتاق می گردد لذت ببریم و صدای پرنده های دوردست را بشنویم. دیگر خیالمان راحت است که از یک ماه امتحان سربلند بیرون آمده ایم و به آن چه خدا از ما خواسته، خوب عمل نموده ایم.
* * *
خدا بخشنده است و هیچ کس به اندازه او بخشنده نیست. این را زمانی با تمام وجودمان احساس می کنیم که می بینیم در طول سال فرصت های بسیاری در اختیارمان قرار داده تا جانمان را سبک کنیم و به او نزدیک تر شویم. او بارها و بارها به ما فرصت می دهد تا از لغزش ها و خطاهایمان به سمت خودش برگردیم. او می خواهد همه ما را به فطرتمان بازگرداند و برای همین هزار فرصت می دهد تا بالأخره از یک جایی به سویش برگردیم. او همه ما را با فطرتی پاک خلق نموده و می خواهد خوب بمانیم تا به همه زیبای هایی که وعده داده برسیم. همین است که این روزها نیز در روزهای انتهای یکی دیگر از آن فرصت هایش قرار گرفته ایم تا بار دیگر با همه وجودمان احساس کنیم که او بخشنده ترین است.
* * *
همواره برای رسیدن روزها و مناسبت های خاص، خودمان را آماده می کنیم. هرکس به شیوه خودش کاری انجام می دهد. یکی اتاقش را مرتب می نماید، دیگری گل های توی گلدان را هرس می نماید و کسی صبح زود پیش از رسیدن آن اتفاق خوب، از خواب بیدار می گردد و با بازکردن پنجره ها به استقبال روزی می رود که اتفاق خوب را با خودش می آورد. برخی های دیگر هم به استقبال تغییراتی درونی می روند. می نشینند و تکلیفشان را با خودشان روشن می نمایند و جانشان حقیقاً روشن می گردد و با آگاهی به استقبال آن اتفاق می روند.
ما برای رسیدن عید فطر چه کارهایی انجام داده ایم؟ بعد از گذشتن از روزهای روزه داری، به آن چه در ابتدای این ماه با خودمان عهد نموده بودیم، رسیده ایم؟ یا شاید هنوز فرصتی می خواهیم تا چیزهای کوچک دیگری را هم تغییر بدهیم؟ روزهای باقی مانده فرصت خوبی است تا همانی بشویم که عهد نموده بودیم و با جانی پاک و سبک بال وارد روز فطر شویم. همان روز بزرگی که خدا از سر بخشندگی بی کرانه اش برایمان آفریده و می گوید این روز پاداش همه کسانی است که در ماه رمضان کوشش نموده اند و به او و خوبی ها نزدیک تر شده اند.
عکس: سایت درباره اسلام (About Islam)
منبع: همشهری آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
malayro.ir: مالزی: سفر به کشور زیبای مالزی و دیدار از شهرهای توسعه یافته کوالالامپور، پنانگ و لنکاوی
asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه