انقطاع در حین صحبت کردن می تواند جزء علائم کرونا باشد، محتمل است ویروس 8 هفته در بدن بماند

به گزارش بلاگ پو، خبرنگاران/کرمان یک متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری با اشاره به درگیری مغز، کلیه، کبد، پوست و غدد داخلی بدن با ویروس کرونا توضیح داد: انقطاع در حین صحبت کردن می تواند جزو علائم کرونا باشد که به علت کمبود اکسیژن به وجود می آید.

انقطاع در حین صحبت کردن می تواند جزء علائم کرونا باشد، محتمل است ویروس 8 هفته در بدن بماند

دکتر میثم یوسفی در گفت و گو با خبرنگاران درباره آخرین علائم بیماری کووید 19 اظهار کرد: هفت ماه است که تمام جهان با ویروس کرونا دست به گریبان شده است و طی دو ماه گذشته در ایران موج دوم بیماری عوارض زیادی را به جا گذاشت.

وی اضافه نمود: هنوز علائم غالب بیماری کووید 19، علائم تنفسی است مانند همه ویروس های تنفسی دیگر. منتها علائمی که در موج اول این بیماری کمتر مشاهده کردیم، را هم اکنون بیشتر می بینیم که این نشانه ها شامل علائم گوارشی مانند استفراغ و اسهال است که همه ارگان های بدن را بدون استثناء می تواند درگیر کند و هرکدام علائم مخصوص خود را دارد که موقع درگیری بروز می نماید.

یوسفی با اشاره به درگیری مغز، کلیه، کبد، پوست و غدد داخلی بدن با ویروس کرونا توضیح داد: انقطاع در حین صحبت کردن می تواند جزو علائم کرونا باشد که به علت کمبود اکسیژن به وجود می آید.

این متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری بیان نمود: کسانی که قبلا بیماری دیابت داشته اند، با ابتلا به کرونا با افزایش ناگهانی قند خونشان روبرو خواهند شد و کرونا در غدد داخلی بدن از جمله قند می تواند موثر باشد و افزایش قند خون کنترل بیماری را مشکل تر و به ویروس یاری می نماید به سرعت تکثیر و عوارض شدیدتری داشته باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره وجود ویروس کرونا در هوا اظهار کرد: راه ورود ویروس به وسیله هواست اما بر سر این موضوع که ویروس در مدت زمان طولانی در فضای آزاد باقی بماند بحث است و زمانی که در خیابان راه می رویم یا پارک قدم می زنیم ممکن است همزمان یا با فاصله کوتاهی کسی ترشحات تنفسی آلوده اش را تخلیه نموده باشد و اگر این ترشحات در هوا معلق باشند، می تواند وارد مجاری تنفسی ما شده و این مسلم است و باید جلوی آنرا بگیریم.

یوسفی اضافه نمود: به همین دلیل توصیه می گردد در مکان های عمومی و حتی فضای آزاد ترجیحا ماسک داشته باشیم که می تواند جلوی انتقال از این طریق را بگیرد.

وی درباره پیش بینی روزهای آینده این اپیدمی بیان نمود: از ابتدا اعلام شد ویروس کرونا بسیار غیرقابل پیش بینی است و به همین دلیل فکر می کردیم با فصل گرما شدت آن کمتر گردد اما امروز شاهد هستیم و شدت و قدرت این بیماری شدیدتر شده است.

این متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: به طور کلی به نظر می رسد با شروع فصل سرما با موج تازه ای از بیماری روبرو خواهیم بود به ویژه در کرمان که شرایط استان هنوز قرمز است و هر روز تعداد زیادی بیمار سرپایی و بستری مبتلای قطعی و یا مشکوک به کرونا داریم.

وی اظهار کرد: با روندی که پیش می رود با شروع فصل پاییز موج دیگری از کرونا شروع خواهد شد ضمن اینکه بیماری های تنفسی دیگر مانند آنفلوآنزا طبق معمول هر ساله آسیب های خود را دارند و روبروه با آنها را نیز خواهیم داشت که کار را چند برابر سخت می نماید.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان توضیح داد: مردم باید سال جاری بیشتر مراقبت نموده و کسانی که در معرض خطر قرار دارند، واکسن آنفلوآنزا را جدی تر بگیرند.

یوسفی درباره واکسن کرونا نیز به خبرنگاران گفت: تا به امروز در هیچ جای جهان واکسن موثری علیه کرونا ساخته نشده و روس ها که اعلام کردند واکس ساختند هیچ مطالعات قوی پشت آن نیست و هیچ جا ارائه نداده اند بنابراین نمی توان به واکسن ها دل خوش کرد.

وی اضافه نمود: کشورهای دیگر مانند انگلستان و امریکا که اعلام کردند بر روی واکسن کرونا کار نموده اند، خودشان اذعان دارند هنوز نتوانسته اند واکسن موثری فراوری نمایند. ضمن اینکه امکان ابتلا به بیماری برای بار دوم وجود دارد و بیمارانی داریم که برای بار دوم در دو سه ماه گذشته مبتلا به این بیماری شده اند و همین میزان تأثیرگذاری واکسن را زیر سوال می برد.

این متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: فعلا نباید روی واکسن حساب کنیم و بهترین راه پیشگیری استفاده از ماسک و رعایت مسائل بهداشتی همچون رعایت فاصله فیزیکی، شست و شوی مرتب دست ها و پرهیز از حضور در اجتماعات است.

وی اضافه نمود: تا زمانی که ویروس داخل بدن باشد شخص به عنوان فردی آلوده محسوب می گردد که این مدت نیز متفاوت اما استاندارد آن دو هفته است ضمن آنکه بیمارانی داشتیم که هفت تا هشت هفته آلوده به این ویروس بوده و تا زمانی که ویروس وجود دارد، فرد هم آلوده نماینده و ناقل بیماری هست.

یوسفی درباره درمان کرونا بیان نمود: تا به امروز داروهایی که اعلام شده به طور نسبی تاثیراتی داشته اما درمان قطعی نبوده و همچنان در جهان تاکید بر استفاده از ماسک، عدم حضور در تجمعات و رعایت مسائل بهداشتی است.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

turkeyro.ir: ترکیه: سفر بقه سرزمین زیبایی ها، استانبول، آنتالیا، آنکارا، کوش آداسی

pariha.ir: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 32188

به "انقطاع در حین صحبت کردن می تواند جزء علائم کرونا باشد، محتمل است ویروس 8 هفته در بدن بماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انقطاع در حین صحبت کردن می تواند جزء علائم کرونا باشد، محتمل است ویروس 8 هفته در بدن بماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید