بحران آب و ورشکستگی آبی، چالش پیش روی محیط زیست است

به گزارش بلاگ پو، رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی گفت: کم آبی، بحران آب و ورشکستگی آبی، ابر چالشی است که محیط زیست با آن روبرو است و باید به فکر شناسایی منابع آب و راهنمایی صحیح روان آب ها باشیم.

بحران آب و ورشکستگی آبی، چالش پیش روی محیط زیست است

به گزارش خبرنگار از ،یوسف داودی رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی گفت: به واسطه تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک خود علاقه و دیدگاه خاصی به مسائل محیط زیست دارم و به همین دلیل تحقیقات مختلفی در مورد چالش هایی که زیست بوم را تهدید می نماید داشته ام؛ متاسفانه آلایندگی ها و آلودگی ها، خطرات جدی برای محیط زیست ایجاد نموده اند.

اوبا اشاره به اینکه کم آبی، بحران آب و ورشکستگی آبی، ابر چالشی است که محیط زیست با آن روبرو است افزود: این معضل تک تک اعضای زیست بوم از جمله پوشش های گیاهی، جانواران و... را تهدید می نماید؛ بنابراین اگر به مسائل زیست محیطی به خصوص مسئله کم آبی اهمیت داده نگردد، کشور تبدیل به کویر می گردد.

او با تاکید بر لزوم شروع مطالعات برای شناسایی منابع آب و راهنمایی صحیح روان آب ها افزود: اصرار بر سدسازی های بی رویه، ساخت سد بدون در نظر گرفتن شرایط اقلیمی یک منطقه، خود سبب تبخیر آب های ذخیره شده می گردد، از طرفی عدم حمایت از کشاورزان، کشاورزی ناکارآمد و کشاورزی که وابستگی شدید به منابع آبی کشور دارد در یک اقلیم نمی گنجند و قطعا آسیب های جدی خواهد داشت.

رئیس مجمع نمایندگان مجلس آذربایجان شرقی با بیان اینکه این روز ها عناصر مضرر در روان آب ها بسیار زیاد شده است، گفت: در بسیاری از روستا ها آب شرب نداریم و محدودیت منابع آب اولین مانع توسعه و توسعه تولیدات کشاورزی در دهه آینده خواهد بود، الگوی نادرست مصرف هم باعث تشدید بحران آب و کاهش مواد غذایی شده است و در حال حاضر هم کمبود مواد غذایی در کشور هایی که با نرخ رشد جمعیت بالا روبرو هستند، کاملا محسوس است.

داودی افزود: به طور میانه قیمت محصولات کشاورزی بالارفته و مقدار تولیدات کاهش یافته است، با این شرایط مشکل کمبود غذا اجتناب ناپذیر است، این در حالی است که آذریایجان شرقی جز استان های تامین کننده اصلی مواد اولیه غذایی ایران و صادرات به کشور های همسایه است.

او در ادامه سخنان خود به مشکل فرسایش خاک و از میان رفتن خاک های حاصلخیز هم اشاره نمود و گفت: خاک با ارزش ترین قسمت محیط زیست و بسیار سخت بازسازی می گردد، در استان هم خاک بسیار خوب و حاصلخیزی داریم، اما با این سرعت فرسایش خاک و کم آبی قطعا خاک هم بزودی تبدیل به یک چالش محیط زیستی می گردد.

او به مشکل آلودگی هوا هم اشاره نمود و افزود: دو میلیون متر مکعب در تبریز گاز CNG مصرف می گردد و این حد از مصرف قطعا به بحران آلودگی تبدیل خواهد شد پس بهتر است از همین حالا به سمت ساخت صندلی LPG برویم.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

georgiaro.ir: گرجستان: سفری به کشور زیبایی ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 آبان 1400 بروزرسانی: 3 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 53220

به "بحران آب و ورشکستگی آبی، چالش پیش روی محیط زیست است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بحران آب و ورشکستگی آبی، چالش پیش روی محیط زیست است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید