طرز تهیه برنج مکزیکی؛ غذایی جذاب و گیاهی

به گزارش بلاگ پو، برنج های مخلوط همواره جزو لذیذترین غذاها هستند؛ هم از این جهت که می توانیم مواد اولیه را به سلیقه خودمان به برنج اضافه کنیم هم از نظر طعم و عطری که دارند. برنج مکزیکی یکی از این غذاهاست که گیاهی هم هست؛ بدون هیچ گوشت و مرغی با طعمی جذاب.

طرز تهیه برنج مکزیکی؛ غذایی جذاب و گیاهی

مواد لازم:

  • پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد
  • پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی رنده شده: 3 عدد
  • جعفری خرد شده: 1 پیمانه
  • نخود فرنگی: 1 فنجان
  • برنج پخته: 3 لیوان
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز: 1 قاشق مرباخوری
  • ترخون تازه یا خشک خرد شده: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم گردد و سپس نخود فرنگی را به آن اضافه نموده و تفت دهید.

2. رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز و نخود فرنگی در حال سرخ شده اضافه کنید و فرصت دهید تا حباب بزند.

3. جعفری، ترخون، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه کنید.

4. برنج پخته را درون ماهیتابه بریزید و مایه را آرام آرام اضافه کنید.

5. برنج را با مایه تفت دهید تا کاملا به خورد برنج رود.

banima.ir: مجله گردشگری و مسافرتی بانیما

chinaro.ir: مجله گردشگری چین، سفر به پکن، شانگهای هانگزو

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 39115

به "طرز تهیه برنج مکزیکی؛ غذایی جذاب و گیاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه برنج مکزیکی؛ غذایی جذاب و گیاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید