طرز تهیه ترشی موسیر خانگی

به گزارش بلاگ پو، ترشی موسیر یکی از انواع ترشی های خوشمزه و معطر است که با استفاده از موسیر تازه یا خشک میتوان تهیه کرد. با طرز تهیه ترشی موسیر آشنا شوید.

طرز تهیه ترشی موسیر خانگی

موسیر گیاهی است از خانواده سیر و پیاز که تا حد زیادی به این دو گیاه شباهت دارد. بوی آن نسبت به سیر کمتر و نسبت به پیاز بیشتر است. موسیر همچنین طعم تند و تیز شدیدی دارد و برای استفاده از آن در غذاها، ماست، ترشی و ... باید حتما این تندی را گرفت و به اططلاح موسیر را شیرین کرد.

موسیر هم به صورت تازه و هم به صورت خشک مصرف می گردد. در صورتی که موسیر را به صورت خشک شده خریداری کنید می توانید آن را آسیاب نموده و پودر موسیر تهیه کنید. همچنین می توانید موسیر خشک را یکی، دو روز داخل آب بریزید تا نرم شوند و سپس از آن ها برای ترشی موسیر، ماست و موسیر و یا غذاهای مختلف بهره ببرید.

در ادامه شما را با طرز تهیه ترشی موسیر خوشمزه آشنا خواهیم کرد با ما همراه باشید:

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر:

موسیر تازه250 گرم
سرکه1 لیتر
نمکبه میزان لازم

نکات مهم درباره طرز تهیه ترشی موسیر خانگی:

  1. برای تهیه ترشی موسیر شما می توانید از موسیر تازه یا موسیر خشک بهره ببرید. در صورتی که بخواهید از موسیر خشک بهره ببرید باید ورقه های موسیر خشک را داخل ظرفی ریخته و روی آن ها آب جوش بریزید تا حدی که آب روی موسیرها را بگیرد. وقتی آب سرد شد، آن را خالی نموده و دوباره روی آن ها آب جوش بریزید و بعد این آب را عوض کنید. باید این کار را تا 3 مرتبه تکرار کنید و هر بار باید کاملا صبر کنید تا آب جوش حسابی خنک گردد. با این کار هم طعم تند و تیز موسیر تا حد زیادی تعدیل می گردد و هم ورقه های موسیر خشک، نرم می شوند و برای استفاده در ترشی آماده می شوند. سپس باید موسیرها را با آب سرد آبکشی کنید و آن ها را روی یک تکه پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شوند.
  2. برای تهیه ترشی موسیر می توانید از سرکه سفید یا قرمز بهره ببرید و انتخاب نوع آن به سلیقه شما بستگی دارد.
  3. همچنین باید حتما جوانه های موسیر را جدا کنید زیرا در غیر این صورت، ترشی شما طعم نامطبوعی خواهد داشت.
  4. اما اگر بخواهید از موسیر تازه بهره ببرید باید موسیرهای تازه را ورقه ورقه نموده و سپس داخل آب سرد بریزید و چندین مرتبه در طی دو تا سه روز آب آن را عوض کنید تا تندی آن کم گردد.
  5. وقتی همه چیز آماده شد، یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک را برداشته و موسیرهای که نم آن ها گرفته شده را داخل شیشه بریزید.
  6. مقداری نمک روی موسیرها بریزید. وقتی روی موسیرها نمک می ریزید ابتدا کمی تغییر رنگ می دهند اما دوباره به رنگ اصلی برمی گردند پس نگران نباشید.
  7. در نهایت شیشه را با سرکه پر کنید، به طوری که تمام موسیرها زیر سرکه قرار بگیرند و تمام.
  8. به همین راحتی شما یک ترشی موسیر خوشمزه خواهید داشت که طی حدود 2 هفته حسابی جا افتاده و آماده خوردن خواهد شد.

نکته:

  1. در صورتی که ترشی را ملایم می پسندید می توانید سرکه را با مقداری آب را مخلوط کنید؛ به این صورت که با هر نسبتی که با طبع شما همخوانی دارد سرکه و آب را آماده کنید.
  2. به طور مثال در ازای هر لیوان سرکه نصف لیوان آب داخل قابلمه ریخته و اب را به جوش آورید
  3. پس از آنکه آب به جوش آمد،سرکه را اضافه نموده و حرارت را خاموش کنید،با این کار خواص سرکه حفظ میگردد و در اثر حرارت دیدن از بین نمیرود
  4. بعد از آنکه محلول حاصل کاملا خنک شد ان را روی ترشی بریزید و شیشه را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.
از موسیر در سایر ترشی ها مثل نیز می توان استفاده کرد. امیدواریم این ترشی خوشمزه را تهیه نموده و از طعم متفاوت آن لذت ببرید. نوش جان.

مجله اینترنتی خبرنگاران

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: setare.com
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 37188

به "طرز تهیه ترشی موسیر خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی موسیر خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید