طرز تهیه خمیر اشترودل
به گزارش بلاگ پو، خمیر اشترودل ترکیبی از آرد، شکر، خمیر مایه، شیر روغن مایع و نمک است. طرز تهیه خمیر اشترودل راحت است و می توان آن را با گوشت (اشرودل گوشت)، مرغ و قارچ (اشترودل مرغ و قارچ)، سوسیس (اشترودل سوسیس) و... ترکیب کرد و یک غذا یا دسر خوشمزه درست کرد.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - اگر شما طرز تهیه خمیر را یاد بگیرید می توانید چندین مدل غذا یا دسر را با آن تهیه و نوش جان کنید. زیرا خمیر اشترودل را با مواد مختلفی مثل گوشت، مرغ، قارچ، سوسیس، سیب و... می توان پر کرد. اگر با موادی مثل سیب یا انواع میوه پر گردد و طعم شیرین پیدا کند به عنوان نوعی دسر میل می گردد و اگر با مرغ و گوشت و... پر گردد، می تواند در یک وعده غذا گنجانده گردد. با ما همراه باشید تا ابتدا طرز تهیه خمیر اشترودل و بعد چند نمونه اشترودل کامل را یاد بگیرید.
چنانچه مطالعه قسمتی خاص مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده به موضوع دلخواه خود برسید:
- طرز تهیه خمیر اشترودل
- طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ
- طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
- نحوه پیچیدن خمیر اشترودل
طرز تهیه خمیر اشترودل
بخش مهم و اصلی این غذا درست کردن خمیر آن است که باید ترد و پوک و مغز پخت باشد. برای درست کردن این خمیر به مواد زیر نیاز دارید.
مواد لازم | |
آرد | 450 گرم |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 6 قاشق غذاخوری |
خمیر مایه | 1 قاشق سوپ خوری |
شیر ولرم | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
نمک | 1/2 قاشق چای خوری |
مراحل درست کردن خمیر اشترودل
1. در ابتدا شیر، شکر، خمیرمایه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا ترکیبی یک دست درست گردد.
2. روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و خوب بزنید و به مواد اضافه کنید.
3. آرد را کم کم در چند مرحله به آن اضافه کنید و در حین اضافه کردن آرد آن را هم بزنید تا آرد ها حل شوند.
4. یک نایلون تمیز روی ظرف بکشید و با یک پارچه روی آن را بپوشانید پس از دو ساعت به سراغ آن بروید اگر حجم خمیر دو برابر شد و پف کرد خمیر شما آماده است.
5. حال می توانید خمیر را با هر موادی که دوست دارید پر کنید و در فر قرار دهید.
طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ
مواد لازم | |
گوشت چرخ نموده | نیم کیلو |
قارچ | 200 گرم |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
هویج | 4 عدد |
فلفل دلمه ای عظیم | 1 عدد |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
روغن و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه مواد اشترودل گوشت و قارچ
1. ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. با کمی روغن تفت دهید.
2. گوشت را به آن اضافه کنید.
3. نمک و زرد چوبه به مواد اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تقت دهید.
4. هویج را آب پز نموده و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
5. فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد نموده و به آن اضافه کنید.
6. خمیر اشترودل را که طرز تهیه آن در بالا گفته شد روی سطح صافی که کمی آرد روی آن ریخته اید پهن و با وردنه صاف و یکدستش کنید و به صورت مستطیلی در آورید، سپس مواد را روی آن بریزید.
7. کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن بریزید.
8. خمیر را به صورت رول بپیچید و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید.
9. روی رول را با چاقو به صورت چاک چاک برش دهید.
10. به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید.
طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
مواد لازم | |
مرغ (پخته و ریش شده) | 3 تکه |
قارچ | 200 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
رب گوجه | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | یک عدد متوسط |
ذرت (در صورت تمایل) | به اندازه دلخواه |
فلفل دلمه ای (در صورت تمایل) | به اندازه دلخواه |
زردچوبه، فلفل و نمک | به مقدار لازم |
درست کردن اشترودل مرغ و قارچ
1. پیاز را نگینی و ریز خرد نموده کمی که سرخ شد به آن کمی زرد چوبه بزنید و تفت دهید.
2. سیب زمینی را کمی نیم پز کنید، خرد و نگینی نموده و به پیاز اضافه کنید.
3. مرغ پخته شده و ریش شده را به مواد اضافه کنید.
4. 1 یا 2 قاشق رب بزنید و خوب تفت دهید تا مخلوط شوند.
5. قارچ ها را اضافه کنید.
6. خمیر اشترودل را که طرز تهیه آن در بالا گفته شد روی سطح صافی که کمی آرد روی آن ریخته اید پهن کنید و با وردنه صاف و یکدستش کنید و به صورت مستطیلی در آورید مواد را روی آن بریزید.
7. کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن بریزید.
8. خمیر را به صورت رول بپیچید و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید.
9. روی رول را با چاقو به صورت چاک چاک برش دهید.
10. به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید. اشترودل با مرغ را با سس سوپرم نیز می توانید تهیه کنید.
نحوه پیچیدن خمیر اشترودل
خمیر اشترودل را به شکل های مختلف می توان پیچید. در ادامه فرایند پیچیدن خمیر اشترودل به شکل مرسوم آن را مشاهده می کنید.
اشتردول بسته به مواد داخل آن می تواند هم به عنوان پیش غذا، هم غذای اصلی و هم دسر (اشترودل شیرین در واقع نوعی شیرینی اتریشی است) سرو گردد. از این غذای راحت و خوشمزه می توانید برای مهمانی ها و زیبا کردن سفره خود و همچنین برای تشویق بچه ها به غذا خوردن بهره ببرید.
منبع: setare.comabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.