طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ

به گزارش بلاگ پو، غذاهای محلی شهرها و مناطق دیگر آنقدر متنوع هستند که نباید از آنها غافل شویم. غذاهای خوش رنگ و لعابی که به هر حال بسته به ذائقه ما باب میل مان خواهند بود و چه بهتر که برنامه های غذایی مان ترکیبی از غذاهای محلی شهرهای مختلف باشند. خورش خلال کرمانشاهی ها یکی از این غذاهاست که بسیار لذیذ و خوش طعم است.

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ

مواد لازم:

  • گوشت گوساله ریز خرد شده: 100 الی 150 گرم به ازای هر نفر
  • پیاز:2 عدد عظیم
  • خلال بادام درشت:50 گرم به ازای هر نفر
  • زرشک سیاه یا قرمز:200 گرم
  • گلاب:3 الی 4 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده:4 قاشق غذاخوری سر پر
  • لیمو عمانی:1 عدد برای هر نفر
  • چوب دارچین:1 تکه
  • رب گوجه فرنگی:2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و روغن کرمانشاهی: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا پوست پیازها را گرفته و بشویید، سپس خرد نموده و در قابلمه ای مناسب کمی روغن ریخته و بعد پیازهای خرد شده را با کمی زردچوبه و با حرارت ملایم تفت بدهید تا نرم و سبک شوند.

2. سپس گوشتهای خرد شده را که تمیز شسته اید داخل پیازها بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشتها تغییر کند. بعد تا سطحی که روی گوشت ها پر گردد داخل قابلمه آب جوش بریزید و اجازه بدهید تا با حرارت کم گوشت ها نیم پز شوند.

3. رب را در ظرفی جدا در روغن سرخ کنید تا طعم خامی آن گرفته گردد بعد همراه با زعفران دم نموده و خلال به گوشت نیم پز اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت ها و خلال ها بپزند، توجه داشته باشید که آب باید کاملا روی مواد را بپوشاند.

4. بعد از این که گوشت ها به اندازه دلخواهتان پختند، گلاب، لیمو عمانی، چوب دارچین، نمک و مقداری فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد.

5. زرشک ها را هم بعد از شستن در مقداری روغن تفت دهید. البته مواظب باشید تا نسوزند، سپس 10 دقیقه مانده به خاموش کردن شعله گاز زرشک ها را هم اضافه کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا خورش کاملا جا بیفتد، سپس چوب دارچین را از خورش خارج نموده و با برنج نوش جان کنید.

dorezamin: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 38813

به "طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید