طرز تهیه سوفله هویج مهیج

به گزارش بلاگ پو، سوفله هویج دسر فرانسوی بسیار خوش رنگ و لعاب به عنوان دسر یا میان وعده رویایی، از ترکیب تخم مرغ، هویج و مواد دیگر آماده، و در فر تهیه می گردد.

طرز تهیه سوفله هویج مهیج

سوفله (به فرانسوی: Soufflé) نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پرهواست که در اویل قرن نوزدهم بوجودآمده است. سوفله با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می شود.در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپسپخت می شود. به عنوان غذا از گوشت، ماهی، صدف،سبزیجات و مواد گوناگان دیگر پختهشده و بصورت پوره در می آید و ممکن است در آن زرده تخم مرغ نیز بکار رود سپس بهمواد سفیده تخم مرغ سفت شده اضافه شده در قالب پخته می شود. پس از پخت هوای داخلسفیده 3-2 برابر افزایش می یابد. محبوبیت سوفله در اوایل قرن نوزدهم به سرآشپزفرانسوی ماری آنتون کارم باز می شود. یکی از سوفله های معروف، سوفله هویج است که محبوبیت زیادی دارد. ترکیب اصلی آن هویج و به دلیل رنگ گرم و مهیج و طعم آن، به عنوان دسر و میان وعده بسیار مورد توجه قرار گرفته است و با توجه به معقوله سفره آرایی، به سفره شما هیجان بسیاری خواهد داد.

دستور پخت برای 4 نفر است.

سوفله هویج

مواد لازم جهت تهیه سوفله هویج

کره مارگارین1/2 فنجان
هویج خرد شدهنیم کیلو
شکر 3/4 فنجان
نمک و فلفلبه میزان کافی
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل قاشق چای خوری
آرد قاشق غداخوری

طرز تهیه سوفله هویج

1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

2. قالب سوفله رابا کره کمی چرب کنید.

3. هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید یک قابلمه عظیم را پر ازآب و نمک کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.

4. هویج های خرد شده راداخل آب جوش بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس هویج ها را آبکشیکنید.

5. کره، اسانس وانیل و تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همترکیب کنید. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. پوره هویج را نیزاضافه کنید همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیبی نرم و یکدست حاصل شود .

ترکیب مواد سوفله هویج در مخلوط کن

6. مایه سوفله را داخل قالب ها بریزید. قالب ها را به مدت 45دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.

سوفله هویج داخل قالب

7. زمانی که سوفله پف کرد و روی آن برشته و طلایی شد یعنی آماده است.

سوفله هویج آماده سرو

مواد غذایی در سوفله هویج (با دستور پخت بالا)

  • 309 کالری
  • 17.6 گرم چربی
  • 4.3 گرم پروتئین
  • 34.8 گرم کربوهیدرات

اینسوفله خوشمزه را بعنوان دسر یا میان وعده نوش جان کنید .

گردآوری: مجله اینترنتی خبرنگاران

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: setare.com
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 36835

به "طرز تهیه سوفله هویج مهیج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوفله هویج مهیج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید