طرز تهیه سوپ شیر به سبک رستوران ها
به گزارش بلاگ پو، سوپ شیر یکی از انواع سوپ های معروف و پر مصرف در سراسر جهان است.
به گزارش، سوپ شیر انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی طبخ می شود. بعضی آشپزها سوپ شیر را با مخلوط خامه درست می کنند که باعث می شود کالری این سوپ افزایش یابد.
- قارچ 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- هویج 1 عدد
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- شیر 4 لیوان
- خامه صبحانه 1 پاکت
- عصاره مرغ
- 2 عدد
- کره 25 گرم
برای پخت سوپ سفید، ابتدا قارچ را ریز خرد کنید و با کره تفت بدهید و بعد پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید، کمی تفت بدهید. کمی فلفل سفید و بعد هویج رنده شده را اضافه کنید و بعد آرد را کمی که تفت بدهید و به سوپ اضافه کنید در این مرحله شیر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و عصاره مرغ را در آن حل کنید و به مواد اضافه کنید.
کمی که غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید خامه را با مقداری از سوپ رقیق، و هم دما کنید و به سوپ اضافه کنید. سوپ آماده شده را در ظرف مناسب بکشید و با کمی جعفری خرد شده تزئین کنید.
اگر از طعم فلفل دلمه ای خوشتان می آید نصف فلفل دلمه ای را ریزخرد کرده و به سوپ اضافه کنید. این سوپ کمی رقیق است. زمان پخت آن نیم ساعت است و واقعاخوشمزه می شود. برای چاشنی لیمو را برش زده دور تا دور ظرف سوپ فرو ببرید.
- جو پوست کنده نصف پیمانه
- گردن و بال مرغ 4-5 عدد
- هویج نگینی خرد شده نصف پیمانه
- ساقه کرفس خرد شده نصف پیمانه
- قارچ خرد شده نصف پیمانه
- پیاز متوسط 1 عدد
- شیر پرچرب 1/5 لیوان
- جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده 2 قاشق سوپخوری
- سیر خرد شد 3 حبه
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
- لیمو ترش تازه 2-3 عدد
برای پخت سوپ سفید مجلسی، ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و با گردن و بال مرغ داخل قابلمه بریزید و با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و مقداری آب اجازه بدهید کمی بپزند، بعد از 20 دقیقه جوی پوست کنده را که از قبل خیس کرده اید، را اضافه کنید و بگذارید بپزند.
گردن و بال مرغ را بیرون بیاورید و گوشت های آن را جدا کنید و سپس آن ها را داخل سوپ بریزید در این مرحله سیر را ریز خرد کنید و با هویج خرد شده و کرفس خرد شده و قارچ ریز شده اضافه کنید و بگذارید بپزند و بعد از آن، سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را بعد از پخت سبزیجات اضافه کنید و اجازه بدهید حدود 15 دقیقه بپزند در این هنگام شیر را درون ظرف جدایی بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه کنید. سوپ سفید شما آماده است بهتر است هنگام سرو سوپ چند قطره آب لیموترش در سوپ بچکانید و برای تزیین سوپ میتوانید از جعفری استفاده کنید.
اضافه کردن شیر سرد یا جوشاندن سوپ با شیر سبب بریده شدن شیر می شود.
منبع:بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا