طرز تهیه سوپ قارچ، دستور پخت غذایی مقوی و پیش غذایی مجلسی

به گزارش بلاگ پو، سوپ قارچ یکی از پرطرفدارترین سوپ ها در میان ایرانیان است که انواع مختلفی دارد. یکی از پرطرفدارترین روش های پخت این سوپ، سوپ قارچ و شیر و سوپ قارچ و خامه است. در این مقاله به صورت کامل انواع طرز تهیه سوپ قارچ را به شما عزیزان آموزش می دهیم. بنابراین، با ما همراه باشید و تا انتهای مطلب را مطالعه کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ، دستور پخت غذایی مقوی و پیش غذایی مجلسی
طرز تهیه سوپ قارچ
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت غذا50 دقیقه
میزان سختیکم

سوپ قارچ خوشمزه و رستورانی

در ادامه طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات و مواد لازم برای تهیه آن نشان داده شده است. توجه کنید قبل از هر چیزی قارچ ها را خوب بشویید. در صورت نداشتن آب مرغ نیز می توانید از عصاره مرغ به جای آن بهره ببرید.

مواد لازم برای پخت سوپ قارچ ساده

مواد لازم که در جدول زیر آمده است را آماده نموده و دست به کار شوید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
قارچ7 عدد
پیاز1 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای1 عدد بزرگ
آب مرغ2 پیمانه
رب1 قاشق غذاخوری
ورمیشلنصف پیمانه
جعفری خورد شده2 قاشق غذاخوری
هویج1 عدد
آبلیموبه میزان لازم
ادویه (نمک، فلفل،آویشن)به میزان لازم

طرز تهیه سوپ قارچ

در ادامه طرز تهیه سوپ قارچ آورده شده است. البته، پیشنهاد می کنیم که اگر به سوپ علاقه دارید، طرز تهیه انواع سوپ ایرانی را نیز در سایت ما مطالعه کنید.

  • مرحله اول: در ابتدای کار یک قابلمه با میزان میانه را بردارید و رو اجاق قرار دهید. به میزان مناسب (2 قاشق غذاخوری) روغن را درون قابلمه بریزد و اجازه دهید تا داغ گردد. در این میان پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و به روغن داغ اضافه کنید تا کمی سرخ گردد.
  • مرحله دوم: سپس هویج را رنده نموده و به همراه فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده به پیازها اضافه نموده و تفت دهید. پس از چند دقیقه 1 قاشق آبلیمو را به همراه نمک، فلفل و آویشن و رب به مواد داخل تابه اضافه کنید و در خاتمه نیز آب مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا نیم ساعت سبزیجات کاملا پخته شوند.
  • مرحله سوم: بعد از گذشت نیم ساعت درب قابلمه را برداشته و ورمیشل، جعفری خرد شده را به قابلمه اضافه نموده و هم بزنید. در خاتمه نیز درب قابله را بگذارید و اجازه دهید تا 20 دقیقه روی حرارت بماند و سپس نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه سوپ قارچ

  • می توانید در سوپ از تکه ها و رشته های مرغ نیز بهره ببرید.
  • به صورت دلخواه می توانید در کنار جعفری، از سایر سبزیجات نیز بهره ببرید.
  • برای تزئین می توانید از قارچ ورقه ای و جعفری خرد شده بهره ببرید.

دستور پخت سوپ قارچ و مرغ

این طرز تهیه را می توان برای تهیه سوپ قارچ و مرغ با رب نیز به کار برد. در این صورت باید از تکه های مرغ در سوپ بهره ببرید. برای این کار ابتدا مرغ ها را بشویید و اجازه دهید تا آبپز گردد. سپس می تواند آنها را به صورت مکعبی یا ریش ریش شده در مرحله سوم به سوپ اضافه کنید. این سوپ برای مهمانی و پذیرایی بسیار توصیه می گردد. برای اطلاع کامل تر از طرز تهیه سوپ مرغ نیز می توانید به این مقاله مراجعه کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ و شیر

سوپ قارچ و خامه و سوپ قارچ و شیر به علت داشتن طعم و مزه بی نظیر هواداران زیادی دارند، به طوری که افراد ترجیح می دهند که سوپ قارچ را همواره همراه با شیر و خامه میل نمایند. به همین علت ما در ادامه طرز تهیه این سوپ خوشمزه را به طور کامل آنالیز نموده ایم.

مواد لازم برای پختن سوپ قارچ و شیر

اگر به طعم خامه یا شیر در سوپ علاقه داشته و تمایل به پخت این نوع سوپ را دارید، مواد زیر را تهیه کنید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
قارچ300 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
جو پوست کنده1 لیوان
آب مرغ2 پیمانه
شیر2 لیوان
خامهنصف پیمانه
جعفری خرد شده2 قاشق غذا خوری
کره100 گرم
آرد2 قاشق سوپ خوری
آبلیموبه میزان لازم
ادویه (نمک، فلفل، زرد چوبه)به میزان لازم

در جدول بالا همانطور که مشاهده می کنید مواد اولیه تفاوتی زیادی با مواد اولیه سوپ قارچ و مرغ و یا سوپ قارچ سبزیجات دارند. در این دستور پخت با اضافه شدن شیر و خامه طعم بسیار متفاوتی را نسبت به سبک قبلی سوپ قارچ تجربه خواهید کرد.

طرز تهیه سوپ قارچ و شیر

در ادامه مراحل پخت سوپ قارچ و شیر را برای شما به صورت مرحله به مرحله شرح داده ایم، با ما همراه باشید.

  • مرحله اول: یک قابله با میزان مناسب را به کره آغشته نموده و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و به همراه میزان دیگر کره به قابلمه اضافه کنید. کمی که گذشت و پیاز نرم شد میزانی زردچوبه نیز به آن اضافه نموده و تفت دهید تا مخلوط پیاز و زردچوبه به حالت یک دست دربیاید.
  • مرحله دوم: در این مرحله هویج را رنده نموده و قارچ ها را خرد کنید. سپس ابتدا هویج را به پیاز اضافه نموده و پس از 10 دقیقه قارچ را نیز داخل قابلمه بریزید. به مدت 5 دقیقه مواد را تفت دهید و سپس جو پخته شده را نیز به ترکیب آن اضافه کنید.
  • مرحله سوم: در این مرحله آرد سفید را ابتدا داخل یک لیوان آب جوش بریزد و حل کنید، سپس به آرامی آرد را به قابلمه اضافه نموده و خوب هم بزنید. بعد از افزودن آرد 3 لیوان آب جوش به مواد اولیه اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.
  • مرحله چهارم: بعد از جوشیدن مواد، شیر و خامه را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مواد کمی با هم جوش بخورند. در خاتمه نیز جعفری را اضافه کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا تمامی مواد با یکدیگر بجوشد.

نکات طرز تهیه سوپ قارچ و خامه به همراه شیر

  • برای جلوگیری از بریدن شیر در سوپ، قبل از اضافه کردن آن به غذا حدود 30 ساعت آن را بیرون از یخچال قرار دهید تا دمای آن با محیط یکسان گردد.
  • برای لذیذتر شدن سوپ می توان به جای 3 لیوان آب جوش، 3 لیوان آب مرغ به آن اضافه کنید.
  • در طرز تهیه سوپ قارچ و جو نیز دقیقا همین مراحل باید انجام گردد.

سوپ قارچ مقوی را سریعا حاضر کنید …

در این مقاله طرز تهیه سوپ قارچ را برای شما شرح دادیم. اگر مشغله کاری به شما اجازه نمی دهد تا این سوپ را در خانه حاضر کنید، می توانید از سفارش آنلاین غذا خبرنگاران بهره ببرید. با سفارش آنلاین سوپ قارچ از خبرنگاران، سوپ در کمترین زمان ممکن به دست شما خواهد رسید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 11 اسفند 1403 بروزرسانی: 11 اسفند 1403 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 73612

به "طرز تهیه سوپ قارچ، دستور پخت غذایی مقوی و پیش غذایی مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ قارچ، دستور پخت غذایی مقوی و پیش غذایی مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید