طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی

به گزارش بلاگ پو، اگر در طرز تهیه لوبیا پلو در پی یک رسپی اصیل و مجلسی هستید، ما رسپی لوبیا پلو با گوشت تکه ای را به شما پیشنهاد می کنیم. در طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی ، گوشت تکه ای را با پیاز، ادویه و رب تفت داده و مقداری آب اضافه کنید تا بپزد. پس از کشیده شدن آب گوشت، لوبیا سبز و زعفران دم نموده را هم به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید. در نهایت مایه لوبیا سبز را با برنج آبکش شده به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید. می توانید به دلخواه برای این پلوی ترکیبی از ته دیگ نان لواش یا سیب زمینی بهره ببرید.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی

لوبیا پلو ظاهر فوق العاده جذابی دارد و با عطر بی نظیر زعفران و دارچین، یکی از پرطرفدارترین پلوهای ترکیبی است. برای تماشا جزئیات طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای به صورت مرحله به مرحله، با خبرنگاران همراه باشید.

لوبیا پلو با گوشت تکه ای

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازیکمتر از 30 دقیقه
زمان پخت غذاحدود 1 ساعت
میزان سختیمیانه

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی

استفاده از گوشت تکه ای در طبخ لوبیا پلو، مزه دلچسبی به این غذای اصیل ایرانی می دهد. البته در این دستور می توان از طعم دهنده هایی مثل لواشک زرشک هم در مایه لوبیا سبز استفاده کرد. بعلاوه، استفاده از ادویه هایی مثل زیره و پودر سیر هم عطر و بوی این پلوی مخلوط را چند برابر می نمایند. در ادامه، مواد اولیه و مراحل طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای به روش رستوران ها را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای

مواد اولیه زیر را آماده کنید. توجه داشته باشید که می توانید در کنار رب گوجه از میزانی گوجه فرنگی رنده شده هم بهره ببرید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
برنج ایرانی4 پیمانه
لوبیا سبز2 پیمانه
گوشت خورشتی200 تا 300 گرم
پیاز درشت1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری سرپر
زعفران دم نموده4 قاشق غذاخوری
چوب دارچین1 تکه
زردچوبه، فلفل سیاه و قرمزبه میزان کافی
نمکبه میزان کافی
روغن و کرهبه میزان کافی

دستور پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی

برای تهیه این پلوی ترکیبی خوش عطر و بو، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا برنج را خوب بشویید. سپس در ظرفی جادار و مناسب، 1 قاشق چایخوری نمک را با میزانی آب ولرم ترکیب نموده و برنج را به مدت چند ساعت داخل آن بخیسانید.
  • مرحله دوم: گوشت را هم خوب بشویید و به صورت تکه های خورشتی خرد کنید.
  • مرحله سوم: در ادامه کار، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد نموده و با میزانی روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید.
  • مرحله چهارم: وقتی پیاز سبک شد، زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز را به آن افزوده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شوند.
  • مرحله پنجم: حالا موقع اضافه کردن گوشت به پیاز است. تکه های گوشت را هم داخل قابلمه ریخته و با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  • مرحله ششم: در ادامه، رب گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید و همراه بقیه مواد خورشت کمی تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته گردد.
  • مرحله هفتم: چوب دارچین را هم به مواد خورشت اضافه نموده و 1.5 لیوان آب داخل قابلمه بریزید.
  • مرحله هشتم: حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید. وقتی آب خورشت آغاز به جوشیدن کرد، حرارت شعله را ملایم نموده و درب قابلمه را بگذارید.
  • مرحله نهم: صبر کنید تا گوشت به طور کامل پخته و آب قابلمه کشیده گردد. در همین فاصله، لوبیا سبزها را به تکه های 1 سانتی متری برش زده، بشویید و کنار بگذارید.
  • مرحله دهم: در ادامه کار و پس از پختن کامل گوشت، چوب دارچین را از قابلمه خارج نموده و لوبیا سبزها را داخل قابلمه بریزید.
  • مرحله یازدهم: گوشت و لوبیا سبز را با هم تفت داده و به میزان دلخواه نمک و زعفران دم نموده اضافه کنید. سپس، قابلمه ر از روی حرارت بردارید.
  • مرحله دوازدهم: یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر نموده و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. سپس، 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.
  • مرحله سیزدهم: آب برنج را خالی نموده و برنج خیسانده را داخل قابلمه بریزید. برنج را کمی هم بزنید تا دانه ها به هم نچسبند.
  • مرحله چهاردهم: پس از 7 تا 10 دقیقه برنج را امتحان کنید. اگر مغز برنج سفت و اطراف آن نرم بود، برنج را آبکش کنید.
  • مرحله پانزدهم: قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار داده و داخل آن کمی روغن بریزید. سپس برای کف قابلمه از ته دیگ لواش یا ورقه های سیب زمینی بهره ببرید.
  • مرحله شانزدهم: برنج آبکش شده و مایه مخلوط لوبیا سبز را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا همه مواد تمام شوند.
  • مرحله هفدهم: با دسته کفگیر یا قاشق، چند سوارخ عمیق در سطح برنج ایجاد کنید تا بخار برنج به راحتی به فضای بالای غذا برسد.
  • مرحله هجدهم: درب قابلمه را دمکنی بگذارید و پس از اینکه برنج بخار کرد، حرارت شعله را ملایم کنید. بین 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان ضروری است تا لوبیا پلو به خوبی دم کشیده وآماده سرو گردد.

چند نکته مهم در طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی

برای تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای، این نکات را به خاطر بسپارید:

  • در مصرف رب گوجه فرنگی زیاده روی نکنید؛ زیرا این چاشنی طعمی قوی دارد و زیاد بودن میزان آن باعث می گردد که طعم و مزه ادویه ها مانند ادویه مخصوص لوبیا پلو و مواد دیگری مثل زعفران کمتر احساس شوند.
  • اگر در آخرین مراحل دم کشیدن برنج، میزانی کره یا روغن حیوانی روی برنج بریزید، لوبیا پلوی خوشمزه تری خواهید داشت.
  • در اضافه کردن نمک به گوشت عجله نکنید و هنگامی این کار را انجام دهید که از پخت کامل گوشت مطمئن شده باشید.

اصول نگهداری از لوبیا پلو با گوشت تکه ای

اگر میزانی از لوبیا پلو از سر سفره به آشپزخانه برگشت، آن را داخل ظرفی دربسته ریخته و در یخچال بگذارید. به علاوه، بهتر است در اسرع وقت، لوبیا پلو با گوشت را مصرف کنید، زیرا وجود گوشت در این غذا، احتمال خراب شدن آن را زیاد می نماید.

جلوگیری از خراب شدن لوبیا پلو با گوشت تکه ای

محیط گرم، لوبیا پلو با گوشت را خیلی سریع خراب می نماید؛ بنابراین، حتما آن را داخل یخچال قرار دهید. به علاوه، رنگ و بو و ظاهر غذا هم می تواند نشانه ای از فساد یا سلامت غذا باشد. در مجموع، گوشت و برنج پخته و بعلاوه لوبیا سبز، نهایتا 3 تا 4 روز در یخچال ماندگاری دارند. بنابراین از نگه داشتن طولانی مدت این غذا در یخچال خودداری کنید.

برترین جایگزین ها در طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای

به جای استفاده از لوبیا سبز تازه می توانید لوبیاهای بسته بندی شده در فریزر را جایگزین کنید. البته واضح است که استفاده از لوبیای تازه، اولویت دارد. بعلاوه اگر قصد کاهش وزن دارید یا اینکه در مصرف چربی و پروتئین حیوانی دچار محدودیت هستید، گوشت غذا را کم یا حذف نموده و به جای آن از لوبیای بیشتر و میزانی گوجه فرنگی بهره ببرید.

خواص لوبیا پلو

لوبیا پلو یک ترکیب غذایی هوشمندانه است، چرا که هر یک از اجزای این پلوی مخلوط، خواص منحصر به فرد خود را دارند و به سلامتی و نشاط بیشتر شما یاری می نمایند. برای مثال، لوبیا سبز سرشار از ویتامین های A، C و K است. به علاوه، این سبزی فیبر زیادی را در خود جای داده و مصرف آن به سلامت سیستم گوارش یاری می نماید. لوبیا سبز را دشمن سرسخت دیابت می دانند و برای برطرف کم خونی هم از آن استفاده می نمایند. برنج، سرشار از آهن، منگنز و فسفر است و حجم زیادی از ویتامین های گروه B را در خود جای داده است. گوشت هم منبعی عالی از پروتئین حیوانی است که به تقویت بدن یاری می نماید.

سفارش خوشمزه ترین لوبیا پلوها از خبرنگاران

همان طور که دیدید، طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای کمی زمان بر است. بنابراین، اگر وقت تنگ است اما اصرار به سرو این غذا دارید، از خبرنگاران یاری بگیرید. سفارش آنلاین غذا از خبرنگاران یک امکان اینترنتی فوق العاده است که در کوتاه ترین زمان ممکن تمام سفارشات شما را به وسیله پیک های خبرنگاران به درب منزلتان می رساند. این امکان به شما یاری می نماید که با صرف کمترین وقت و انرژی، یک لوبیا پلوی مجلسی و رستورانی را در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سوالات متداول

در طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای از چه ادویه هایی استفاده می گردد؟

در رسپی این غذا می توان از زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، زعفران، چوب دارچین، زیره و پودر سیر استفاده کرد.

تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای چقدر زمان می برد؟

با احتساب زمان آماده سازی و پخت غذا، به حدود 1:30 تا 2 ساعت زمان احتیاج دارید.

مدت ماندگاری لوبیا پلو با گوشت تکه ای چقدر است؟

شما می توانید برای 3 یا 4 روز این غذا را در ظرفی دربسته داخل یخچال نگهداری کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 9 بهمن 1403 بروزرسانی: 9 بهمن 1403 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 73785

به "طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید