طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی
به گزارش بلاگ پو، میرزاقاسمی یکی از اصیل ترین غذاهای گیلانی است که با شنیدن نام گیلان همیشه به یاد آن می افتیم. این غذا به راحتی و با یک دستور ساده با موادی مانند بادمجان، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ درست میشود. پ

به گزارش خبرنگاران به نقل ازاکالابلاگ
مواد اولیه میرزا قاسمی
بادمجان پنج عدد
گوجه فرنگی سه عدد
سیرسه حبه
تخم مرغ دو عدد
زردچوبه1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/2 ق چایخوری
نمک به میزان لازم
یکی از معیارهای خوشمزه و خوش عطر بودن میرزاقاسمی، کبابی بودن بادمجان است. یکی از لذت های درست کردن میرزاقاسمی کبابی کردن بادمجان روی زغال است اما شاید شما به دلیل محدودیت زمانی یا حتی اجاق گاز منزل نتوانید این کار را انجام دهید.
بادمجان هارو روی گاز با پوست کبابی کنید؛ آن ها را روی شعله مستقیم یا روی شعله پخش کن (برای جلوگیری از کثیف شدن اجاق گاز) قراربدید.
اجازه بدید بادمجان ها کاملا سرخ و کبابی بشن. (برای اینکه از پخته شدن بادمجان ها اطمینان حاصل کنید، می توانید یک چاقو یا چنگال را در بادمجان ها فروکنید؛ اگر چاقو به راحتی فرورفت، یعنی بادمجان کامل پخته شده است). آن ها را داخل سینی گذاشته و اجازه دهید کمی خنک شوند
3- پوست آن ها را به آرامی با دست جدا کنید. (در این مرحله برای جلوگیری از سیاه شدن دستتان دستکش بپوشید).
4- بادمجان ها را داخل ظرفی قرار دهید و با کارد ساطوری کنید یا با گوشت کوب آن را له کنید.
5- پوست گوجه هارو بگیرید؛ میتونید گوجه هارو چند دقیقه در آب جوش قرار بدید و بعد به آب سرد منتقل کنید تا پوستش راحتتر جدا بشه.
6- گوجه های بدون پوست رو رنده یا پوره کنید
7- سیر رو بکوبید یا رنده کنید. مقداری روغن درتابه بریزید و تابه را روی حرارت قرار بدید. روغن که سرخ شد، سیر رو درتابه بریزید.
8- زردچوبه و فلفل سیاه یا قرمز رو اضافه کنید
9- در همان تابه و کنار سیر، تخم مرغ ها رو بشکنید و هم بزنید. بعد سیر و تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
10- در همان تابه که سیر و تخم مرغ را سرخ کردید، پوره گوجه را بریزید.
11- کمی تفت بدید. بادمجان های ساطوری و له شده را اضافه کنید. اگر نیاز بود در این مرحله مقداری روغن اصافه کنید چون بادمجان ها روغن رو جذب میکنند. بادمجان و گوجه را باهم مخلوط کنید. اجازه بدید با حرارت متوسط بادمجان و گوجه باهم به خوبی پخته شوند.
12- نمک را هم اضافه کنید. (میزان نمک و ادویه سلیقه ای ست و میتوانید با چشیدن مواد، میزانش رو کم وزیاد کنید.)
13- بعد از اینکه بادمجان و گوجه به خوبی باهم ترکیب شدند و غذا به اصطلاح به روغن افتاد، مخلوط سیر و تخم مرغ را اضافه کنید.
14- همه مواد را به خوبی هم زده و باهم مخلوط کنید. وقتی همه مواد باهم به خوبی مخلوط شدند. غذای شما حاضراست
منبع: جام جم آنلاین