طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر
به گزارش بلاگ پو، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، نان شکم پر یک غذای خارجی و پر هوادار است.

مواد لازم نان شکم پر
نان آلمانی یا نان همبرگر | 10 عدد |
تخم مرغ | 4عدد |
کالباس | 400 گرم |
خامه | 1/4 لیوان |
پنیر رنده شده | 1 لیوان |
پیازچه | 2 عدد |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | مقدار لازم |
طرز تهیه نان شکم پر
- تخم مرغ ها ، خامه ، پیازچه خرد شده ، کالباس خرد شده ، پنیر (پیتزا ، چدار ، پارمزان ، موزارلا و …) رنده شده ، پودر سیر ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست گردد.
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد ، مقداری از بالای نان همبرگر را خالی کنید و با فشار دست خمیر داخل نان را به سمت پایین فشرده کنید.
- داخل هر نان مقداری از مواد بریزید ، نان ها را داخل سینی فر بگذارید و 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا مواد داخل نان کامل بپزد. سپس نان های شکم پر را سرو کنید.
منبع: جام جم آنلاینپریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری
انتشار: 13 شهریور 1400
بروزرسانی: 13 شهریور 1400
گردآورنده: blogpo.ir
شناسه مطلب: 35287
به "طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید