طرز تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ پرتقالی

به گزارش بلاگ پو، نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ با طعم پرتقال یکی از نوشیدنی های داغ خوشمزه ای است که می توان از ذرت مکزیکی تهیه نمود. اگر جزء افرادی هستید که به طعم ذرت مکزیکی و بوی پرتقال علاقه دارید، این نوشیدنی می تواند برایتان با ارزش و دوست داشتنی باشد.

طرز تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ پرتقالی

به گزارش خبرنگاران به نقل ازدنیای نوشیدنی

موارد زیر برای تهیه 4 نوشیدنی می باشد.

1/2 فنجان ذرت مکزیکی پخته شده

3 فنجان آب

1 فنجان شیر

مقداری پوست پرتقال رنده شده

2 عدد انیسون ستاره ای

3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

مقداری نمک

مقداری پوست پرتقال رنده شده برای تزئین

طرز تهیه

درظرفی بزرگ ذرت مکزیکی را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

آب را بلافاصله به این ظرف اضافه کنید و هم بزنید.

پوست پرتقال های رنده شده و شکر قهوه ای و نمک را به این ظرف اضافه کنید.

همه این مواد و همچنین انیسون را داخل مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شوند و بوی پرتقال به مشامتان برسد.

سپس این نوشیدنی را در لیوان های مناسب بریزید و به صورت گرم میل کنید.

برای تزئین می توانید روی این نوشیدنی پوست پرتقال رنده شده بریزید.

مجله گرگانلند

مجله گرگانلند | وبلاگ خبری گرگانلند، مجله خبری گرگان

مجله دانلود و سرگرمی

مجله دانلود و سرگرمی | معرفی بازی ها و سرگرمی های رایانه ای
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 38182

به "طرز تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ پرتقالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ پرتقالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید