طرز تهیه پیازچه پلو؛ خوش طعم و خوش عطر

به گزارش بلاگ پو، پیازچه پلو را درست کنید و یک طعم فوق العاده و خوش عطر را تجربه کنید.

طرز تهیه پیازچه پلو؛ خوش طعم و خوش عطر

مواد لازم برای تهیه پیازچه پلو:

  • برنج: دو پیمانه
  • گوشت مرغ چرخ نموده: 250 گرم
  • پیازچه: 100 گرم
  • زعفران حل نموده: یک قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم
  • هویج پخته: یک عدد
  • فلفل دلمه ای نگینی شده: یک عدد
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت پیازچه پلو:

1. ابتدا برنج را آبکش و دم می کنیم، مرغ ها را می پزیم و با فلفل دلمه ای و هویج پخته چرخ می کنیم.

2. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز می دهیم و به صورت توپ های کوچکی در می آوریم و در نیمی از کره تفت می دهیم.

3. پیازچه ها را حلقه حلقه و در به جای مانده کره سرخ می کنیم. به هنگام سرو، پیازچه ها را لابه لای برنج می ریزیم و توپ های چرخ نموده را کنار غذا برای تزیین قرار می دهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین می کنیم. (می توان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج افزود.)

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 مهر 1400 بروزرسانی: 23 مهر 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 55531

به "طرز تهیه پیازچه پلو؛ خوش طعم و خوش عطر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیازچه پلو؛ خوش طعم و خوش عطر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید