طرز تهیه پیازچه پلو؛ خوش طعم و خوش عطر
به گزارش بلاگ پو، پیازچه پلو را درست کنید و یک طعم فوق العاده و خوش عطر را تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیازچه پلو:
- برنج: دو پیمانه
- گوشت مرغ چرخ نموده: 250 گرم
- پیازچه: 100 گرم
- زعفران حل نموده: یک قاشق غذاخوری
- کره: 50 گرم
- هویج پخته: یک عدد
- فلفل دلمه ای نگینی شده: یک عدد
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه و دستور پخت پیازچه پلو:
1. ابتدا برنج را آبکش و دم می کنیم، مرغ ها را می پزیم و با فلفل دلمه ای و هویج پخته چرخ می کنیم.
2. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز می دهیم و به صورت توپ های کوچکی در می آوریم و در نیمی از کره تفت می دهیم.
3. پیازچه ها را حلقه حلقه و در به جای مانده کره سرخ می کنیم. به هنگام سرو، پیازچه ها را لابه لای برنج می ریزیم و توپ های چرخ نموده را کنار غذا برای تزیین قرار می دهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین می کنیم. (می توان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج افزود.)
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 مهر 1400
بروزرسانی: 23 مهر 1400
گردآورنده: blogpo.ir
شناسه مطلب: 55531
به "طرز تهیه پیازچه پلو؛ خوش طعم و خوش عطر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیازچه پلو؛ خوش طعم و خوش عطر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید