طرز تهیه پیتزا خانگی با سبزیجات متنوع برای گیاهخواران
به گزارش بلاگ پو، امروز قرار است که با طرز تهیه پیتزا خانگی با سبزیجات برای گیاهخوران آشنا شوید. این پیتزا ظاهر رنگارنگ و زیبایی دارد که امتحان کردنش را برای هر فرد با هر سلیقه ای وسوسه انگیز می نماید. با این که شاید در ابتدا مواد تشکیل دهنده این پیتزا زیاد به نظر برسد ولی آماده کردن و کنار هم گذاشتن آن ها بسیار آسان و مانند قرار دادن تکه های پازل در کنار هم هیجان انگیز خواهد بود.
این پیتزا کاملا گیاهی است و از سبزیجات متنوعی مثل کلم بروکلی، ذرت، گوجه فرنگی و پیاز در تهیه آن استفاده شده است. هر کدام از این سبزیجات طعم و مزه منحصر به فرد خود را دارند که پس از پخت تمامی این مزه ها با هم ترکیب شده و مزه خوش پیتزا را دو چندان می نمایند.
این پیتزا وگان خانگی سس مخصوصی هم دارد که به طرز شگفت انگیزی کاملا گیاهی است و از بادام هندی تشکیل شده است و به راحتی و با چند راه چاره ساده قابل تهیه در خانه است. بعلاوه این سس را می توانید در غذاهای مختلف از جمله انواع پاستا نیز به کار ببرید.
برای تهیه این غذای سالم و وگان فقط کافیست مواد لازم را آماده کنید و با عشق تمام مراحل را دنبال کنید تا در نهایت با یک پیتزا خوش رنگ و خوشمزه خستگی خود را در کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیتزای خانگی مخصوص گیاهخواران را با هم یاد بگیریم.
مواد لازم پیتزا خانگی با سبزیجات متنوع برای گیاهخواران
- کلم بروکلی کوچک یک عدد
- گوجه گیلاسی یک سوم فنجان
- ذرت تازه به میزان لازم
- پیاز قرمز کوچک یک عدد
- فلفل هالوپینو (نازک برش خورده) یک دوم
- گوجه فرنگی خشک شده 200 گرم
- روغن زیتون به میزان لازم
- خمیر پیتزا آماده 450 گرم
- برگ ریحان تازه نصف فنجان
- برگ آویشن تازه دو قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز به میزان لازم
- نمک دریایی به میزان لازم
- فلفل سیاه آسیاب شده به میزان لازم
- کرم بادام هندی چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا خانگی با سبزیجات برای گیاهخواران
مرحله اول
برای تهیه این پیتزای خانگی مناسب گیاهخواران ابتدا باید فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد.
مرحله دوم
یک عدد کلم بروکلی کوچک را خوب بشویید. قسمت گل آن را به تکه های کوچک خرد کنید و بخشی از بالای ساقه بروکلی را به صورت نگینی خرد کنید. گوجه های گیلاسی را خوب بشویید و هر کدام را از وسط نصف کنید. با استفاده از یک چاقو تیز دانه های ذرت را جدا کنید. پوست یک عدد پیاز قرمز را بکنید و نصف آن را به صورت نگینی درشت خرد کنید. یک عدد فلفل هالوپینو را از وسط نصف کنید و دانه های آن را خارج کنید. حالا نصف فلفل هالوپینو را به صورت نازک برش بزنید. گوجه فرنگی های خشک شده را نیز به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
مرحله سوم
یک کاسه میانه بردارید. نصف فنجان کلم بروکلی خرد شده، یک سوم فنجان گوجه گیلاسی، دانه ذرت تازه، یک چهارم فنجان پیاز خرد شده، فلفل هالوپینو و گوجه فرنگی خشک خرد شده را داخل کاسه بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. میزانی روغن زیتون روی مواد بریزید و با نمک و فلفل آن را مزهدار کنید. کمی از مزه سبزیجات را بچشید. سبزیجات باید به خوبی مزه دار شده باشند و کاملا آغشته به روغن زیتون باشند.
مرحله چهارم
حالا نوبت تهیه کرم بادام هندی است. برای تهیه این کرم ابتدا یک فنجان بادام هندی خام (بدون نمک)، دو و نیم فنجان آب و نوک قاشق چای خوری نمک لازم دارید. ابتدا یک کاسه میانه بردارید و دو فنجان آب داخل آن بریزید. سپس بادام هندی را اضافه کنید و بگذارید 10-12 ساعت در دمای اتاق بماند (روی کاسه را نپوشانید). بادام ها را آبکش کنید و داخل دستگاه مخلوط کن بریزید. نصف فنجان آب اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید. اجازه دهید مخلوط کن به مدت سه دقیقه با بالاترین سرعت کار کند. پس از سه دقیقه مخلوط کن را خاموش کنید و با یک قاشق همه کرم را هم بزنید. اگر همچنان بعضی از اجزای کرم درشت هستند به مدت چند دقیقه دیگر با مخلوط کن مخلوط کنید. کرم بادام هندی شما آماده است.
مرحله پنجم
یک ظرف مناسب فر بردارید و کف آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید. خمیر پیتزا را با دست کمی ورز دهید سپس کف ظرف مورد نظرتان پهن کنید. کناره های خمیر را با میزان خیلی کمی روغن چرب کنید. چند قاشق کرم بادام هندی را وسط خمیر بریزید و با یک قاشق آن را بر سطح خمیر پخش کنید به طوری که تمام سطح خمیر را لایه نازکی از کرم بادام هندی بپوشاند. سبزیجات مزه دار شده را روی خمیر پخش کنید. ظرف را داخل فر از پیش گرم شده قرار دهید. حدود 15 دقیقه بعد وقتی که روی خمیر طلایی شد پیتزا را با احتیاط از فر خارج کنید و کنترل کنید که همه مواد پخته و نرم شده باشند. روی پیتزا کمی کرم بادام هندی بریزید. با چند برگ ریحان و آویشن تازه پیتزای خود را تزئین کنید. نوش جان!
نکات تهیه پیتزا خانگی با سبزیجات
- اگر کرم بادام هندی شما غلیظ است، کمی آب به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسد.
- در صورت تمایل می توانید از فلفل هالوپینو کبابی شده بهره ببرید که طعم تندتری دارد.
- برای طعم دادن به کرم بادام هندی می توانید کمی مخمر خوراکی یا آب لیمو به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
- کرم بادام هندی را می توانید به مدت یک هفته در یک ظرف در بسته درون یخچال نگهداری کنید.
- شما بعلاوه می توانید به جای خمیر پیتزا آماده از خمیر پیتزای خانگی یا نان پیتزا بهره ببرید.