طرز تهیه کیک ماکارونی و پنیر
به گزارش بلاگ پو، در اینجا از 1 پیمانه پنیر چدار، 1 پیمانه پنیر پارمزان و 1 پیمانه پنیر گودا استفاده شده، البته شما می توانید بسته به سلیقه خود از ترکیب پنیر دلخواهتان بهره ببرید. همچنین می توانید به جای بیکن از گوشت چرخکرده هم بهره ببرید. کیک ماکارونی و پنیر به شدت سیرکننده و پر کالری است ولی می توانید هر چند وقت یک بار آن را برای تنوع تهیه کنید یا در یک مناسبت خاص تقدیم عزیزانتان کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک،کیک ماکارونی و پنیر ایده جالبی است که می توان آن را شکل دیگری از مک اند چیز دانست. این بار ماکارونی و پنیر با مقداری کالباس بیکن و پیاز سرخ شده مخلوط می شوند و در قالب فلزی به شکل کیک پخته می شوند. چیزی که بیشتر از همه طعم کیک ماکارونی و پنیر را مشخص می نماید نوع پنیر است.
مواد لازم کیک ماکارونی
پنیر رنده شده | 3 پیمانه |
ماکارونی فرمی | 500 گرم |
کالباس بیکین دودی | 300 گرم |
پیاز | 1/2 پیمانه |
خامه | 2 پیمانه |
آرد | 1/3 پیمانه |
کره | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 5 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک ماکارونی
- ابتدا ماکارونی را بپزید. قابلمه ای پر از آب را با قدری نمک و روغن بجوشانید و ماکارونی فرمی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید.
- پنیر را داخل کاسه بزرگی رنده کنید. تابه ای را روی گاز بگذارید تا داغ گردد. همین طور که تابه داغ می گردد کمی کره داخل آن بریزید. وقتی کره ذوب شد کالباس بیکن و پیاز خرد شده را داخل تابه بچینید (کالباس را هم خرد کنید). بیکن و پیاز را حدود 15 دقیقه تفت بدهید تا پیاز نرم و طلایی رنگ گردد. در این مرحله فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد.
- حال باید سس پنیر را تهیه کنید. قالب کره را داخل شیرجوشی قرار دهید و بگذارید روی حرارت ملایم ذوب گردد. آرد را به تدریج روی کره ذوب شده الک کنید. سپس خامه را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید. به تدریج پنیر رنده شده را اضافه کنید و همزمان با دست دیگرتان هم بزنید. وقتی همه پنیر اضافه شد سس آماده است. سس پنیر را روی ماکارونی پخته و آبکش شده بریزید، فقط 1/2 پیمانه از سس را نگه دارید و بگذارید داخل شیرجوش باقی بماند (بعداً به عنوان روکش کیک استفاده می گردد).
حال پیاز و بیکن سرخ شده را به ماکارونی اضافه کنید. قدری هم نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ 5 دقیقه صبر کنید تا ماکارونی و پنیر خنک گردد. اگر تخم مرغ را به پنیر داغ اضافه کنید بلافاصله داخل آن سفت می گردد و بعداً کیک خودش را نمی گیرد. تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط ماکارونی و پنیر خنک شد، تخم مرغ های همزده را به آن اضافه کنید.
خوب کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و بعد هم آرد بپاشید. مخلوط ماکارونی و پنیر را داخل قالب بریزید و به آرامی آن را فشار بدهید تا کمی فشرده گردد. حال آن را 35-45 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی رنگ گردد. می توانید یکی دو دقیقه آخر شعله روی فر را روشن کنید تا روی کیک ماکارونی و پنیر هم طلایی گردد.
15 دقیقه صبر کنید قالب خنک گردد سپس کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای سرو، 1/2 پیمانه سس پنیر به جامانده را مجدداً گرم کنید و روی کیک بریزید.
منبع: جام جم آنلاین