معرفی چند تا از خوشمزه ترین غذاهای کیش
به گزارش بلاگ پو، جزیره کیش که حس و حال و انرژی اش در قلب بازدیدکنندگان و مردمان آن ریشه می دوانند. این زیبایی بی نظیر در لباس مردم، موسیقی جزیره، خانه ها و غذاهای کیش تکثیری شکوه آمیز دارد. غذاهای این جزیره هم خاص این جزیره و شهر های اطراف آن است . در این مطلب می خواهیم با خوشمزه ترین غذاهای کیش آشنا شویم. با ما همراه باشید تا زمانیکه به این سرزمین سفر می کنید از خوردن غذاهای خوشمزه کیش لذت ببرید .

سمک مشوی
ماهی همواره بخش جدانشدنی سفره همسایگان دریا و خلیج ها است. سمک مشوی یکی از خوشمزه ترین غذاهای کیش است و طعمی متفاوت از ماهی هایی دارد که شما می توانید در جنوب بخورید. این ماهی با روغن فراوان و ادویه های خاص عربی طبخ می گردد و بسیار لذیذ است.
مرگوگ یا مرقوق
برخلاف بسیاری از غذاهای جزیره کیش که ماهی عنصر اصلی آن ها می باشد در مرگوگ هیچ ماهی ای استفاده نمیگردد. مرگوگ یا مرقوق نوعی خورش محلی می باشد که از موادی مثل گوجه فرنگی ، گوشت با استخوان ، فلفل سبز تند ، بادمجان ، سیر و … تهیه میگردد و در نهایت شما با خوردن آن ، مزه خوبی را تجربه خواهید کرد.
برنج شکری یا محمر
اگر شما هم علاقمند به غذاهای شیرین هستید به شما توصیه میکنیم برنج شکری یا محمر جزیره کیش را امتحان کنید. این غذای خوشمزه نوعی برنج شیرین است که در تهیه آن از شکر و یا عسل استفاده می گردد و در کنار آن ماهی نیز سرو میگردد.اگر هوادار مزه های شیرین هستید و چنین طعم هایی به ذائقه تان خوش می آید ما محمر را به شما پیشنهاد می کنیم. در میان غذاهای کیش محمر در فهرست شیرین ترین ها قرار می گیرد. این غذا برنجی شیرین با ادویه های مختلف است که همراه ماهی یا مرغ سرخ شده سرو می گردد.
هریسه
هریسه نوعی حلیم خاص است که از غلات وشیر پخته می گردد و به حدی ازقوام می رسد که اجزای آن قابل تشخیص نیست. برای تهیه هریسه جو خرد و نرم شده را همراه با شیر، داخل قابلمه ای هم می زنند. سپس آن را روی آتش می گذارند تا کاملاً بجوشد. در این مدت، محلول را مرتب با قاشق هم می زنند تا به ته قابلمه نچسبد. هنگامی که خمیری تقریباً غلیظ به دست آمد، ظرف را از روی آتش برمی دارند. این خمیر را در کاسه ای ریخته و شکر را به آن اضافه نموده و هم می زنند تا خوب مخلوط شوند. پس از مناسب شدن دمای غذا، آن را صرف می نمایند. هریسه طعم های متفاوتی دارد و با گوشت و ادویه نیز طبخ می گردد.
برنج مجبوس
برنج مجبوس نوعی پلو با ادویه های خاص عربی می باشد که در کنار گوشت مرغ یا ماهی طبخ شده و به عنوان غذای اصلی مهمانی و مراسم های مختلف مردم بومی جزیره شناخته میگردد. برای طعم دار کردن برنج از ادویه هایی مانند زیره ، فلفل سیاه ، میخک ، رازیانه ، زیره سبز ، دارچین ، هل ، پیاز ، گوجه فرنگی ، زردچوبه ، نمک بهره می برند.
مضروبه
مضروبه از آن دسته غذاهایی می باشد که برای طبخ آن از ماهی استفاده میگردد. برای خوش طعم تر کردن این غذا در پخت آن سبزیجات ، فلفل و سیر را بکار می برند.
منبع: گردشبانpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری