مهار آتش در مرکز درمانی

به گزارش بلاگ پو، خبرگزاری خبرنگاران- با کوشش آتش نشانان 5 ایستگاه آتش سوزی گسترده در یک مرکز درمانی در جنوب تهران مهار و خاموش شد.

مهار آتش در مرکز درمانی

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران، ساعت 08:23 دقیقه صبح دو روز پیش کارکنان یک مرکز درمانی در شهرری در تماس تلفنی از مشاهده شعله های آتش در قسمت اتصالات بیرونی ساختمان خبر دادند که جوابگوی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی تهران پس از دریافت اطلاعات بلافاصله ایستگاه های 14، 47، 90 و گروه امداد و نجات 17 را به همراه خودرو های پشتیبانی به محل حادثه اعزام کرد.

مهدی عیاق رییس ایستگاه 9 که از ابتدای عملیات آتش نشانان در محل آتش سوزی حضور داشت در این باره گفت: قسمت کلینیک تخصصی یک مرکز درمانی از قسمت تاسیسات در نمای ساختمان دچار آتش سوزی شده و شعله های آتش به پنجره ها و درختان حاشیه کلینیک سرایت نموده و دود ناشی از این آتش سوزی در طبقات سوم تا پنجم ساختمان انباشته شده بود.

وی ادامه داد: با توجه به هوشیاری مسئولان بیمارستان، تمامی بیماران، پرستاران و پزشکان از داخل ساختمان به بیرون منتقل شده و در محل امنی قرار گرفته بودند که آتش نشانان با رعایت موارد ایمنی و پس از تجهیز شدن به دستگاه تنفسی به چند گروه عملیاتی تقسیم شدند که دو گروه از پایین ساختمان و به وسیله پشت بام اقدام به شعله زنی و مهار شعله های آتش کردند.

عیاق توضیح داد: گروه دیگری از آتش نشانان نیز در طبقات اول تا پنجم ساختمان اقدام به جستجوی حبس شدگان احتمالی نموده و پس از تخلیه کامل دود ناشی از آتش سوزی و ارائه تذکرات ایمنی به مسئولان بیمارستان ماموریت خود را سرانجام دادند.

سفر به کیش

سفر به کیش، جاذبه های دیدنی ایران

تور استانبول

تور استانبول | تور ترکیه ارزان، تور لحظه آخری ترکیه، تور نوروز 98، بهار، تابستان، پاییز، زمستان 97
منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 10 مرداد 1400 بروزرسانی: 10 مرداد 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 35909

به "مهار آتش در مرکز درمانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مهار آتش در مرکز درمانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید