نابودی 95 هکتار از درختان پارک جنگلی چیتگر
به گزارش بلاگ پو، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: مسائل چندین دهه پارک جنگلی چیتگر منجر به نابودی 95هکتار از درختان آن شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، زهرا صدراعظم نوری درباره آخرین وضعیت بوستان جنگلی چیتگر در جمع خبرنگاران، با تأکید بر این نکته که کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران به صورت مستمر بازدید های میدانی از بوستان ها و فضای سبز دارد، گفت: مأموریت ویژه ای بر عهده کمیته محیط زیست برای نظارت از فضا های سبز پایتخت واقع شده است که در این بین بوستان جنگلی چیتگر نیز مورد بازدید نهاده شد.
وی با تأکید بر این نکته که خشک شدن بوستان چیتگر مورد توجه نهاده شد، گفت: باتوجه به خشک شدن بخشی از درختان بوستان چیتگر، جلسه ای با حضور شهردار منطقه 22 برگزار گردید و در آن جلسه اقدام هایی که مدیریت شهری برای جلوگیری از گسترش خشک شدن بوستان چیتگر انجام داده بود، آنالیز شد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تأکید بر این نکته که بوستان جنگلی چیتگر 800 هکتار است، گفت: این بوستان در دهه 40 احداث و به عنوان ریه پایتخت شناخته می گردد.
صدراعظم نوری اضافه نمود: مسائل چندین دهه پارک جنگلی چیتگر منجر به نابودی 95هکتار از درختان آن شده است.
وی ادامه داد: تغییرات اقلیمی و گرمای هوا در کنار دیگر موضوعات مانند بیماری از دیگر عواملی بود که تا به امروز موجب شد بخشی از درختان بوستان چیتگر دچار آسیب شوند.
نوری در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه که آیا ساخت و ساز های گسترده در منطقه 22 موجب خشک شدن قسمتی از درختان بوستان چیتگر شده است یا خیر، گفت: بوستان چیتگر محلی نیست که مورد تصرف شخص و یا نهادی قرار بگیرد و تبدیل به مجتمع مسکونی و یا تجاری گردد.
وی با اشاره به توده گذاری در محدوده این پارک گفت: ممکن است توده گذاری محدود برای فضای تفریحی در بوستان چیتگر اجرا شده شده باشد که این موضوع جدا از ساخت و ساز گسترده است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران تأکید کرد: بوستان چیتگر 800 هکتار فضا دارد که حتما در این فضا ساخت و ساز هایی هم اجرا شده است.
صدراعظم نوری با تأکید بر بحران آب در کشور، گفت: بحث تأمین آب در کشور موضوعی جدی است و باید کوشش کنیم آبی که به دست می آوریم در مصارف مناسب و شکل های متناسب با اقلیم کشور مورد استفاده قرار بگیرد.
منبع: خبرگزاری دانشجو