هشداری درباره شیرینی های دیابتی
به گزارش بلاگ پو، اگر دیابتی هم نباشید حتما تا به حال شیرینی های رژیمی مخصوص دیابتی ها را در قنادی ها دیده اید و جالب تر اینکه بعضی غیردیابتی ها هم خریدار این شیرینی ها هستند. این در حالی است که حتی دیابتی ها هم نباید به هر میزان که خواستند از این قندها بخورند.

هشداری درباره شیرینی های دیابتی
برلیانت بزرگمهر/ مشاور تغذیه و رژیم درمانی
اگر دیابتی هم نباشید حتما تا به حال شیرینی های رژیمی مخصوص دیابتی ها را در قنادی ها دیده اید و جالب تر اینکه بعضی غیردیابتی ها هم خریدار این شیرینی ها هستند. این در حالی است که حتی دیابتی ها هم نباید به هر میزان که خواستند از این قندها بخورند.درست است که این قندهای مصنوعی محاسنی دارند ولی مطالعاتی که روی آنها صورت گرفته، مصرف بی رویه آن را برای سلامت بدن خالی از اشکال ندیده است. در یکی از تحقیقات صورت گرفته آسپارتام را موجب ایجاد بیماری های خاص از جمله تومورهای مغزی دانستند. هرچند می دانیم این تحقیقات کافی نبوده است اما به هر حال شرط عقل است که اعتدال را در مصرف آنها به کار ببندیم. افراد دیابتی به علت اینکه قند به مصرف سلول هایشان نمی رسد احتیاج به دریافت گلوکز بیشتری را حس می نمایند و تمایل شان به مصرف شیرینی زیاد است. افراد چاق هم تمایل شدیدی به شیرینی دارند که البته این تمایل به خاطر عادت غذایی غلط آنهاست. این دو گروه امروزه مصرف قندهای مصنوعی را به شدت می پسندند و با خیال راحت در آن افراط می نمایند. حال در نظر بگیرید وقتی مردم به مصرف قندهای مصنوعی عادت نمایند، در واقع نه تنها عادت ناپسند مصرف مواد قندی از بین نمی رود، بلکه اگر روزی قند مصنوعی در اختیارشان نباشد، از قندهای طبیعی برای شیرین کردن چای خود استفاده می نمایند. افرادی که از این قندها استفاده می نمایند عادت غذایی مصرف مواد شیرین را در خود تقویت می نمایند که این اصلا صحیح نیست.
توصیه من به این عزیزان آن است که به جای استفاده بی رویه از قندهای مصنوعی، تعادل را در مصرف کربوهیدرات ها برقرار نمایند و به میزان متعادل از مواد غذایی نشاسته ای بهره بگیرند چون با حذف نان و برنج تمایل به مصرف قندهای ساده زیادتر می گردد و این کاملا زیان بار است.
منبع:http://www.salamat.com
/ن
منبع: راسخونpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری