وسایل ممنوعه در فرودگاه کدامند؟

به گزارش بلاگ پو، فرقی نمی کند به سفر کاری برویم یا تفریحی. همواره موقع چمدان بستن باید مراقب وسایل ممنوعه در فرودگاه باشیم. ممکن است گاهی همراه داشتن اسپری خوش بوکننده یا قرص استامینوفن هم برایمان دردسرساز شوند، پس قبل از سفر باید بدانیم چه وسایلی را نباید به فرودگاه ببریم.

وسایل ممنوعه در فرودگاه کدامند؟

مایعات

کرم، لوسیون، انواع مرطوب نمایند، روغن حمام، شامپو، عطر و ژل از جمله وسایلی هستند که ممکن است در مقصد به آنها نیاز پیدا کنیم. اما نمی توانیم همه را با خودمان ببریم. اول این که هر کدام از این مایعات باید کمتر از 100 گرم وزن داشته باشد. بعد همه را باید در یک زیپ کیپ یا کیسه پلاستیکی زیپ دار بگذاریم.

حجم کیسه نهایتا می تواند یک لیتر و مجموع مایعات در کیف دستی باید کمتر از 100 میلی لیتر باشد. البته همه اینها بستگی به سخت گیری مامور بازرسی نماینده هم دارد.

مواد غذایی

شرکت های هواپیمایی درمورد خوراکی ها قوانین متفاوتی دارند. برخی از شرکت ها خوراکی های زیر 100 گرم را مجاز می دانند، مثل مربا، سوپ، آب یا پنیر. برای پروازهای خارجی بهتر است قانون فرودگاه مقصد را چک کنیم. در فرودگاه بیشتر کشورها و حتی ایران همراه داشتن میوه، سبزی، حبوبات، دانه گیاهان، گوشت و ادویه ممنوع است و آنها را جزو وسایل ممنوع در پرواز می دانند.

دارو

اگر ضروری است دارویی را در طول پرواز دم دست داشته باشیم، نسخه پزشک هم باید همراه مان باشد. در پروازهای خارجی باید نسخه پزشک ترجمه شده و به تایید سفارت آن کشور در ایران رسیده باشد. هر کشوری قوانین خاص خودش را دارد. پس کار منطقی این است که قوانین فرودگاه کشور مقصد را خوب بدانیم.

قرص مسکن و آنتی بیوتیک های پرمصرف مثل ژلوفن و استامینوفن هم می توانند دردسرساز شوند و بردنشان به داخل فرودگاه ممنوع است.

شرایط خرید بلیط هواپیما برای بچه ها چگونه است؟

سلاح گرم

همراه داشتن انواع سلاح های گرم شامل سلاح های نظامی، شکاری و ساچمه زن، فشنگ جنگی، شکاری و ورزشی، ابزار برنده ای مثل تیغ موکت بری، بطری، شیشه، چاقو، دشنه، قیچی، ناخن گیر، تیغ جراحی، پنجه بوکس، تیغ تراشی هم ممنوع است. بعلاوه انواع اسلحه های اسباب بازی که شبیه اسلحه واقعی باشند را نمی توان به داخل هواپیما برد.

مهمات

مهمات، فشنگ شکاری یا جنگی، نارنجک، دینامیت یا مواد آتش زا را هم نمی گردد وارد هواپیما کرد. البته کمتر کسی هم در جهان پیدا می گردد که بخواهد اینها را با خودش به داخل هواپیما ببرد. بردن فشفشه و هر چیزی که شعله ور یا منفجر می گردد هم ممنوع است.

اسپری دفاع شخصی، بیهوش نماینده، گاز اشک آور و هرنوع اسپری یا کپسول شیمیایی را هم نمی توان به داخل هواپیما برد و بی شک در فهرست وسایل ممنوعه در فرودگاه قرار می گیرند.

وزن بار مجاز در هواپیما چقدر است؟

وسایل نوک تیز

انواع چاقو، تیغ، در بازکن، شمشیر، یخ شکن و قیچی هم که تیغه ای بلندتر از 10 سانتی متر داشته باشد، باخود نمی توان به هواپیما برد. اگر خواستیم چنین وسایلی را همراه ببریم، باید غلاف روی آنها بکشیم، حسابی بسته بندی شان کنیم و در چمدان بگذاریم.

برخی ها باتوجه به شغلی که دارند، همواره ابزار همراه شان است. اگر پیچ گوشتی یا آچاری داشته باشیم که کمتر از 18 سانتی متر طول داشته باشند، می توانیم در کیف دستی مان بگذاریم. اما به نظر می رسد بهتر است ریسک نکنیم و دنبال دردسر نگردیم.

هر چیزی مثل چکش، دریل، مته دیل، اره و اهرم باید تحویل بار داده گردد. وسایل آهن ربایی، کبریت، کیسه هوای ماشین، کپسول آتش نشانی و موارد مشابه همه جزو وسایل ممنوعه در هواپیما هستند.

چوب و وسایل ورزشی

خیلی خوب است که اهل ورزش و فعالیت بدنی باشیم، اما نمی توانیم چوب بیلیارد را دست مان بگیریم و سوار هواپیما شویم. کمتر وسیله ورزشی ای هست که بتوانیم در کیف دستی مان بگذاریم. باید چوب اسکی، چوب گلف، بیلیارد، هاکی، بیس بال، ماهی گیری ، راکت های سنگین و هر چیزی شبیه این ها را در چمدان قرار بدهیم و به قسمت بار تحویل دهیم.

لوازم آرایش

لوازم آرایشی و بهداشتی مثل فرمژه، موچین، ریمل، لاک پاک کن، ناخن گیر، خمیردندان، سرنگ، ریش تراش یا قیچی ابرو را هم باید در چمدان بگذاریم. وسایلی مثل میل بافتنی و قلاب بافی را هم با اینکه در هواپیما حسابی سرگرممان می نمایند، نمی توانیم داخل کابین هواپیما ببریم.

عتیقه ها

اشیای عتیقه، کتاب های خطی، سنگ های گران قیمت یا هر چیزی که جزو میراث فرهنگی کشور باشد، وسایل ممنوعه در فرودگاه به حساب می آیند. فرش دست بافتی هم که بیشتر از 24 متر مربع باشد، در فهرست ممنوعه ها قرار می گیرد.

ساز موسیقی

سازهای موسیقی را در سفرهای هوایی می گردد همراه برد. اما درصورتی که بخواهیم ساز را داخل هواپیما ببریم، باید مقدار قابش کمتر از 120 سانتی متر باشد.

اگر بزرگ تر بود، آ ن را با کیسه های حباب دار می پوشانیم و حسابی بسته بندی می کنیم، بعد تحویل بار می دهیم. یک برچسب شکستنی، Fragile هم رویش بچسبانیم، بد نیست.

منبع: اسنپ تریپ
انتشار: 26 دی 1400 بروزرسانی: 26 دی 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 58481

به "وسایل ممنوعه در فرودگاه کدامند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وسایل ممنوعه در فرودگاه کدامند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید