چه بخوریم تا جوش نزنیم؟
به گزارش بلاگ پو، جوش یا آکنه معضلی است که بیشتر افراد با آن درگیر هستند، اما مصرف بعضی از مواد غذایی برای جلوگیری از آن توصیه می گردد.
به گزارش این مشکل بیشتر در دوران بلوغ و سنین نوجوانی بروز می نماید، اما ممکن است در دوره های بعدی زندگی یا حتی در عظیم سالان هم دیده گردد، اما اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که زیبایی برایتان در اولویت است حتماً مطلب زیر را مطالعه کنید.
کلسیم بدنتان را با مصرف گیاهی مانند شیره بادام تامین کنید.
برای شیرین کردن به جای قند و شکر حتماً از عسل طبیعی استفاده کنید.
مصرف غلات کامل به ویژه برنج قهوه ای را در اولویت برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.
برای پخت غذا های گوناگون حتماً روغن کلزا را با روغن زیتون ترکیب کنید.
مصرف میوه های غنی و مغذی مانند سیب، انگور و تمشک را در اولویت قرار دهید و از خوردن مواد غذایی چرب و پرکالری مانند چیپس و پفک پرهیز کنید.
سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و نارنجی رنگ مثل هویج را انتخاب کنید و مصرف آن ها را جدی بگیرید.
مکمل های غذایی مانند ویتامین E و سلنیوم را با مشورت پزشک تهیه و سپس مصرف کنید.
برای کاهش آکنه های هورمونی نوشیدن چای نعناع، چای زردچوبه و چای سبز را جدی بگیرید.
به مصرف غذای مغذی و کامل ماهی اقدام کنید و از خواص ضدالتهابی آن به منظور داشتن پوستی سالم و شاداب استفاده کنید.
متخصصان معتقدند که مصرف نوشابه به علت مواد نگهدارنده و قند به عنوان یکی از مهم ترین خوراکی ها برای کاهش طول عمر و افزایش بروز جوش شناخته شده است؛ بنابراین مصرف این قبیل خوراکی ها را کنار بگذارید و این نوشیدنی های مضر را با مصرف آب جایگزین کنید.
منبع: خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت