کرک شتر در جهت صادرات قرار گرفت
به گزارش بلاگ پو، مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:از دیرباز در شهرستان نائین از کرک شتر در عبابافی استفاده می شد که امروزه ارزش صادراتی پیدا کرده است.
![کرک شتر در مسیر صادرات قرار گرفت کرک شتر در جهت صادرات قرار گرفت](https://blogpo.ir/upload/2020/08/12/ae68677425-4c866e1a10bac-58c71d1058.jpg)
به گزارش از،احمدرضا اسماعیلی مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه پرورش شتر در شهرستان های کویری استان اصفهان رونق یافته است، گفت: جمعیت شتر در استان اصفهان 10 هزار نفر است و بیشتر در شهرستان های خوروبیابانک، اردستان، نائین، آران و بیدگل و نطنز پرورش می شود.
او اضافه کرد: شتر با توجه به ویژگی تعلیف و سازگاری با مراتع کویری می تواند در رونق اقتصادی آن مناطق مؤثر واقع شود.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه محصولات شتر شامل شیر، گوشت قرمز و کرک است، شرح داد: میزان تولید سالیانه شیر شتر در استان اصفهان یک هزار و 100 تن است و 700 تن گوشت قرمز و 16 تن هم کرک از این حیوان تولید می شود.
او با اشاره به اینکه کرک شتر در راستا صادرات قرار گرفته است، گفت: از دیرباز در شهرستان نائین از کرک شتر در عبابافی استفاده می شد که امروزه ارزش صادراتی پیدا کرده است.
اسماعیلی محصولات شتر را ارگانیک دانست و اضافه کرد: با توجه به آنکه در مراتع حاشیه کویر از کود شیمیایی استفاده نمی شود، چنانچه خوراک شتر از این منابع طبیعی باشد محصول شیر و گوشت شتر ارگانیک خواهد بود.
او ارزش غذایی شیر شتر را سه برابر شیر گاو بیان نمود و گفت: مهمترین ویتامین شیر شتر، آهن است و به علت کمبود کلسترول و لاکتوز در درمان آسم توصیه می شود.
منبع:مهر
م
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت