کیک پرتقالی با سس کاراملی؛ عصرانه دلچسب پاییزی

به گزارش بلاگ پو، در این مطلب طرز تهیه کیک پرتقالی با سس خوشمزه کاراملی را خواهید آموخت.

کیک پرتقالی با سس کاراملی؛ عصرانه دلچسب پاییزی

به گزارش، پرتقال در تصفیه خون و بسیاری از بیماری ها مفید است، ویتامین C. یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می گردد. در این مطلب به شما طرز تهیه کیک پرتقالی با سس خوشمزه کاراملی را آموزش داده ایم.

آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع یک دوم پیمانه تخم مرغ سه عدد آب پرتقال تازه یک پیمانه پوست پرتقال رنده شده یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری نمک یک پنس

شکر یک پیمانه خامه صبحانه یک دوم پیمانه پوست پرتقال رنده شده یک قاشق چایخوری

کیک پرتقالی

1. اول فر را روی 180 درجه روشن می کنیم. تمام مواد کیک را نیم ساعت جلوتر از یخچال خارج نموده تا هم دما با محیط گردد.

2. قالب ها را چرب می کنیم کنار دستمان می گذاریم.

3. تخم مرغ ها را با شکر با دور تند همزن پنج دقیقه می زنیم تا حجم بگیرد و کشدار گردد.

4. رنده پوست پرتقال را اضافه می کنیم.

5. روغن و نصف آب پرتقال را اضافه نموده و باز دو دقیقه می زنیم.

6. همزن را خاموش می کنیم. آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم (دو مرتبه) و کم کم به مواد تخم مرغ اضافه نموده و با لیسک دورانی هم می زنیم.

7. مواد که یکدست شد داخل قالب می ریزیم. همیشه در تهیه همه کیک ها حواستان باشد یک سوم از سطح قالب باید خالی بماند برای پف کیک.

8. قالب را داخل فر داغ شده طبقه وسط می گذاریم، بین 35 تا 45 دقیقه طول می کشد تا کیک پخته و رنگ بگیرد.

9. بعد از فر درمی آوریم اجازه می دهیم خنک گردد.

10. بقیه آب پرتقال را با کمی شکر روی حرارت می گذاریم تا شکر آب گردد وقتی از دما افتاد با خلال چوبی روی سطح کیک با فاصله سوراخ ایجاد می کنیم، آب پرتقال شیرین را روی کیک می ریزیم تا شربت به خورد کیک برود.

11. شکر را داخل تابه پهن می کنیم ترجیحاً آلومینیوم یا استیل؛ روی حرارت ملایم قرار می دهیم به هیچ وجه به آن قاشق نمی زنیم، بعد از مدتی می بینیم که شکر آرام آغاز به ذوب شدن می نماید فقط تابه را حرکت می دهیم تا یک دست آب گردد و رنگ بگیرد

12. وقتی آب شد رنگ کاراملی به خودش می گیرد در همین هنگام خامه را اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا یک سس خوشرنگ و روان به دست بیاید

13. سپس پوست پرتقال را اضافه نموده از روی حرارت برمی داریم.

14. بعد از اینکه سس خنک شد روی کیک می ریزیم.

منبع: روزنامه ایران

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

malayro.ir: مالزی: سفر به کشور زیبای مالزی و دیدار از شهرهای توسعه یافته کوالالامپور، پنانگ و لنکاوی

asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 25 دی 1400 بروزرسانی: 25 دی 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 2867

به "کیک پرتقالی با سس کاراملی؛ عصرانه دلچسب پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک پرتقالی با سس کاراملی؛ عصرانه دلچسب پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید