یک غذای سه سوته!
به گزارش بلاگ پو، چهارشنبه سوری و تعطیلات نوروز دارد می آید و ما احتمالا مثل سال قبل باید در خانه باشیم تا خطر کرونا از سرمان برطرف گردد.

در چنین شرایطی یکی از راه های سرگرم کردن خودمان پختن غذاهای کمتر شناخته شده است.
مواد لازم:
شیر: 4پیمانه
برنج: 4پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
خرما: 10عدد
کره یا روغن حیوانی: به میزان لازم
زعفران دمنموده: یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین، عرق هل و گلاب: به میزان لازم
خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را قبل از پخت چند ساعت در کمی نمک و آب خیس نموده و سپس آب آن را خالی نموده و همراه شیر، زعفران دمنموده یا زردچوبه، کمی پودردارچین و عرق هل و گلاب و کمی کره یا روغن حیوانی در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم؛ البته نباید در قابلمه را بگذاریم تا شیر سر نرود.
وقتی شیر بخار شد در قابلمه را گذاشته و برنج را روی دم می گذاریم. در این فاصله خرما را شسته، هسته و پوست آن را جدانموده و با کشمش شسته شده در قابلمه ای ریخته و روی حرارت گذاشته و با کمی کره یا روغن حیوانی تفت داده و کنار می گذاریم. وقتی برنج دم افتاد آن را در ظرف مناسبی برگردانده و با کشمش، خرما و خلال پسته تزئین نموده و سرو می کنیم.
نکات اشپزی:
این پلو نباید بیشتر از 15تا20دقیقه روی حرارت بماند زیرا ته دیگ آن زود می سوزد.
سوتی پلو را می توان با ماهی دودی یا گوشت قلقلی هم سرو کرد.
ضمیمه چاردیواری روزنامه خبرنگاران
منبع: جام جم آنلاین