اگر به سردرد میگرنی مبتلا هستید این خوراکی&zwnjها را نخورید
به گزارش بلاگ پو، خبرنگاران : به گفته یک متخصص مواد غذایی دارای تیرامین به عوارضی چون سردردهای میگرنی منجر می شود.
به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان این که در طب سنتی حدود 28 نوع سردرد وجود دارد، گفت: یک نوع از سردرد با نوع میگرنی دارای قرابت، علامت و نشانه است و بیشتر در افراد با مزاج سرد و خشک بروز می کند که معمولاً چنین افرادی از عارضه یبوست رنج می برند.
دکتر کاظم کاظمینی، در مورد سردرد های میگرنی و نقش تغذیه در بروز آنها، اظهار کرد: برخی از سردرد های مکرر و میگرنی ناشی از حساسیت به برخی مواد غذایی طبیعی یا مصنوعی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد نسبت به استفاده از غذا های دارای تیرامین برای جلوگیری از ابتلا به سردرد تذکر داد و گفت: تیرامین شریان های مغزی را تحت تاثیر قرار می دهند و منجر به سردرد می شوند.
وی در مورد غذا های دارای تیرامین نیز شرح داد: ترامین در غذا هایی مانند اسفناج، گوجه فرنگی، سیب زمینی، ماهی های کوچک مانند ساردین، ماهی تن، جگر، شکلات های تیره رنگ وجود دارد.
این متخصص طب ایرانی با تاکید بر پرهیز از مصرف خوراکی هایی مانند ترشیجات، سرکه و غذا هایی که دارای هضم مشکل هستند، گفت: مصرف مکرر مواد غذایی دارای مقادیر زیاد مس نیز باعث سردرد می شوند چرا که مس باعث حرکت تیرامین در بدن شده و سردرد ایجاد می شود.
کاظمینی در این باره اضافه کرد: میوه های خشک، جوانه گندم و مرکبات باعث جذب مس در بدن می شوند. این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد خستگی، بی خوابی، نامنظمی در مصرف غذا و مصرف برخی غذا ها را باعث تشدید این نوع سردرد ها دانست و گفت: با اصلاح سبک زندگی و اصلاح مزاج، بسیاری از بیماران با سردرد میگرنی به زندگی عادی خود بر می گردند.
منبع: اقتصادنیوزکشتی کروز: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس
چین: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو
بلاگ پو: بلاگ پو: سیستم مدیریت محتوای قدرتمند