بهترین دستور کیک شکلاتی بدون آرد

به گزارش بلاگ پو، تا حالا کیک بدون آرد پختید؟ شاید اولش کمی تعجب کنید. این کیک شکلاتی که در ادامه مطلب دستورش رو براتون میذارم حتی یک قاشق آرد هم نداره و مخصوص افرادی هست که عاشق طعم شکلات و کاکائو هستن. بهتون پیشنهاد میکنم این کیک خوشمزه و جالب رو حتما امتحان کنید.

بهترین دستور کیک شکلاتی بدون آرد
طرز تهیه کیک شکلاتی کره ایکیک های شکلاتی جزو پرطرفدارترین کیک ها در سراسر جهان به شمار میان.…

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

  • کره 156 گرم
  • پودر کاکائو دو سوم پیمانه + یک قاشق سوپ خوری
  • شکلات 300 گرم
  • زرده تخم مرغ 6 عدد
  • سفیده تخم مرغ 5 عدد
  • پودر قهوه فوری نصف قاشق چایی خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایی خوری
  • اسانس وانیل یک قاشق چایی خوری
  • کرم تارتار نصف قاشق چایی خوری
  • شکر یک پیمانه

مراحل تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

فر رو روشن نموده و درجه حرارت اون رو روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قالب گرد به قطر تقریبا 23 سانتی متر انتخاب نموده، با کره کف اون رو چرب کنید و بعد یک قاشق سوپ خوری پودر کاکائو رو داخل قالب الک کنید.

قالب رو به خوبی بچرخونید تا تمامی کف و دیواره های قالب از پودر کاکائو پوشیده بشه.

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و فوری مرحله به مرحلهکیک های شکلاتی قطعاً یکی از پرطرفدارترین کیک های جهان هستند، یعنی عشاقی…

کره و شکلات رو به صورت مکعب های ریز خرد کنید. بعد کره و شکلات رو داخل یک کاسه ریخته و در ماکرویو قرار بدید یا اینکه به روش بن ماری روی حرارت بخار آب ذوبشون کنید. هم بزنید تا کاملا ذوب شده و با هم مخلوط بشن.

اجازه بدید کمی مخلوط شکلات و کره خنک بشه در حد چند دقیقه. مخلوط باید گرم باشه ولی نباید داغ باشه. حالا زرده های تخم مرغ رو داخل مخلوط شکلات و کره ریخته و به خوبی هم بزنید. بعد از هم زدن تخم مرغ ها، پودر کاکائو، پودر اسپرسو و نمک رو هم داخل مخلوط شکلات الک کنید.

وانیل رو هم اضافه نموده و مواد رو هم بزنید تا مایه داخل کاسه یکدست بشه.

کیک توپی های شکلاتی خوشمزه و آسوندر مطالبی که سال های قبل براتون قرار داده بودم مطلبی داشتیم که…

سفیده های تخم مرغ رو داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با هم زدن برقی در حد 15 تا 20 ثانیه هم بزنید که کمی کف کنه.

حالا کرم تارتار رو به سفیده ها اضافه کنید و با دور متوسط به همزدن سفیده ها ادامه بدید تا کاملا پف نموده و فرم گرفته بشن.

شکر رو کم کم به سفیده ها اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. تا به مرحله استیف پیک برسید یعنی وقتی پره های همزن رو بیرون میارید سفیده هیچ تغییر شکلی نده. یا به عبارت دیگه وقتی کاسه رو برگردون کردید سفیده ها اینقدر سفت شده باشن که هیچ تغییری نکنن.

طرز تهیه کیک سیب شارلوتکا مرحله به مرحله (بدون روغن)قراره امروز با هم یک کیک پاییزی و خوشمزه رو امتحان کنیم که…

یک چهارم مخلوط سفیده و شکر رو به مخلوط شکلاتی داخل کاسه اضافه کنید و به آرامی مواد رو با همزن دستی هم بزنید.

حالا باقی مخلوط سفیده و شکر رو هم اضافه کنید و مواد رو با لیسک فولد کنید. حواستون باشه که با احتیاط هم بزنید و در هم زدن زیاده روی نکنید که حباب های داخل سفیده از بین نره.

مایه کیک رو داخل قالبی که از قالب آماده نموده بودید، بریزید.

کیک رو حدودا به مدت نیم ساعت داخل فر قرار بدید. تا زمانی که کمی مرکز کیک پف کنه و بالا بیاد و اونقدری کیک خودش رو بگیره که وقتی قالب رو تکون میدید کیک شل نباشه و تکون نخوره. وقتی تستر رو داخل کیک فرو میکنید قرار نیست که کاملا تمیز بیرون بیاد چون این کیک یک رویه برشته و کرانچی داره اما مرکزش نرمه.

وقتی که کیک خنک بشه لبه های اون از دیواره قالب جدا میشه. نباید کیک رو اونقدر داخل فر بپزید که توی فر، کیک از دیواره قالب جدا بشه.

باید اجازه بدید که کیک حداقل به مدت یک ساعت و نیم خنک بشه و بعد اون رو برش بزنید و نوش جان کنید.

dorezamin: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 4378

به "بهترین دستور کیک شکلاتی بدون آرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین دستور کیک شکلاتی بدون آرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید