ترشک هفت میوه ترش و خوشمزه
به گزارش بلاگ پو، در گزارش زیر طرز تهیه ترشک خانگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، اگر شما هم از علاقمندان به ترشیجات هستید و بابت استفاده از خوراکی های آماده نگران هستید می توانید به راحتی و با هزینه کم در خانه ترشک هفت میوه درست کنید.
آلبالو خشک، آلو خشک، زردآلو خشک، آلو بخارا: از هر کدوم 1 پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
انار دون: نصف پیمانه
آب آلبالو: 1 پیمانه
آب زرشک: 2 پیمانه
آب معمولی: 1 پیمانه
نمک، شکر یا آب نبات، گلپر: به میزان لازم
ابتدا داخل قابلمه تمام میوه های بالا رو با آب زرشک، آب آلبالو و آب معمولی مخلوط کنید و نمک و شکر و گلپر هم بهش اضافه کنین و روی شعله گاز قرار بدین.
اگرآب زرشک یا آب انار نداشتین به جاش آب اضافه کنین یا آب آلبالو.
با احتیاط هم بزنین تا ته نگیره و بعد از جوش اومدن درش رو بگذارین و شعله رو کم کنین.
حواستون باشه که آبش تبخیر نشه اگر شد دوباره بهش آب انار یا آب زرشک اضافه کنین.
چون وقتی این ترشک سرد میشه غلیظتر میشه.
نکته1: کساییکه طبعشون خیلی سرده حتما به جای شکر دو تا نبات رو آب کنن و داخلش بریزن تا متعادل تر شه.
نکته 2: اگر رنگ این ترشک براتون مهمه میتونین نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژله ای قرمز بهش اضافه کنین.
نکته 3: چند ساعت بعد پخت در قابلمه رو ببندین و ترشک رو تو محیط قرار بدین تا سرد شه.
نکته 4: با توجه به ماندگاری بالا ترشی رو تو ظرف دربسته قرار بدین و ترجیحا تو یخچال بگذارین.
منبع: خبربانو
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
georgiaro.ir: گرجستان: سفری به کشور زیبایی ها