ترشک هفت میوه ترش و خوشمزه

به گزارش بلاگ پو، در گزارش زیر طرز تهیه ترشک خانگی را به شما آموزش می دهیم.

ترشک هفت میوه ترش و خوشمزه

به گزارش ، اگر شما هم از علاقمندان به ترشیجات هستید و بابت استفاده از خوراکی های آماده نگران هستید می توانید به راحتی و با هزینه کم در خانه ترشک هفت میوه درست کنید.

آلبالو خشک، آلو خشک، زردآلو خشک، آلو بخارا: از هر کدوم 1 پیمانه

زرشک: نصف پیمانه

انار دون: نصف پیمانه

آب آلبالو: 1 پیمانه

آب زرشک: 2 پیمانه

آب معمولی: 1 پیمانه

نمک، شکر یا آب نبات، گلپر: به میزان لازم

ابتدا داخل قابلمه تمام میوه های بالا رو با آب زرشک، آب آلبالو و آب معمولی مخلوط کنید و نمک و شکر و گلپر هم بهش اضافه کنین و روی شعله گاز قرار بدین.

اگرآب زرشک یا آب انار نداشتین به جاش آب اضافه کنین یا آب آلبالو.

با احتیاط هم بزنین تا ته نگیره و بعد از جوش اومدن درش رو بگذارین و شعله رو کم کنین.

حواستون باشه که آبش تبخیر نشه اگر شد دوباره بهش آب انار یا آب زرشک اضافه کنین.

چون وقتی این ترشک سرد میشه غلیظتر میشه.

نکته1: کساییکه طبعشون خیلی سرده حتما به جای شکر دو تا نبات رو آب کنن و داخلش بریزن تا متعادل تر شه.

نکته 2: اگر رنگ این ترشک براتون مهمه میتونین نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژله ای قرمز بهش اضافه کنین.

نکته 3: چند ساعت بعد پخت در قابلمه رو ببندین و ترشک رو تو محیط قرار بدین تا سرد شه.

نکته 4: با توجه به ماندگاری بالا ترشی رو تو ظرف دربسته قرار بدین و ترجیحا تو یخچال بگذارین.

منبع: خبربانو

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

georgiaro.ir: گرجستان: سفری به کشور زیبایی ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 آبان 1400 بروزرسانی: 3 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 24345

به "ترشک هفت میوه ترش و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترشک هفت میوه ترش و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید