دستور تهیه پلو ترش؛ طعم و بویی به یاد ماندنی

به گزارش بلاگ پو، برترین ها: پلو ترش غذای ایرانی ببسیار لذید که با گوجه فرنگی درست می شود و طعم و بویی به یاد ماندنی دارد. گوجه فرنگی به سلامت چشم کمک میکند. از آنجاییکه گوجه فرنگی سرشار از ویتامین A ، فولات، تیامین، نیاسین، ب کمپلکس، فلانوئیدها و غیره است برای سلامت چشم بسیار مفید است.

دستور تهیه پلو ترش؛ طعم و بویی به یاد ماندنی

علاوه بر آن، بدن را در برابر رادیکالهای آزاد مقاوم میکند. از فواید کرفس میتوان به مواردی چون کاهش دهنده فشار خون، ضد افسردگی، کاهش دادن کلسترول خون، کمک به درمان کم کاری تیروئید، کاهش دهنده وزن و کمک کننده به لاغری اشاره کرد.

مواد لازم برای دستور تهیه:

مرغ 750 گرم

سبزی پلو 1 کیلوگرم

برنج 5 پیمانه

گرده غوره نصف پیمانه

فلفل سیاه و نمک نصف پیمانه

پیاز 2 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

زعفران به میزان لازم

کرفس 1 شاخه

گوجه فرنگی 1 عدد

طرز تهیه پلوترش:

1. برنج را شسته و بخیسانید. سبزی پلویی را خرد کنید.

2. پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید. سپس کرفس و مرغ و فلفل و نمک را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نیم پز شوند.

3. سپس به آن رب گوجه فرنگی و زعفران اضافه میکنیم.

4. پس از جوشاندن برنج و آبکش کردن آن سبزی خرد شده را لابلای آن قرار دهید.

5. در یک قابلمه میزانی از برنج را میریزیم و موادی که آماده کرده ایم را روی آن قرار میدهیم.

6. میزانی پیاز خام خلال شده روی مرغ ها میچینیم و روی آن هم کمی گوجه خلال شده قرار میدهیم.

7. در پایان، روی آنها گرد غوره میریزیم و باقیمانده برنج را داخل قابلمه ریخته و می گذاریم تا دم بکشد.

نکات: برای ترش و مزه دار شدن مرغ، باید شعله ملایم و زمان پخت طولانی تر باشد.

abanhome.com: بازسازی ساختمان | برای اجرای یک طرح بازسازی مقرون به صرفه با کارشناسان گروه ساختمانی آبان مشورت کنید

منبع: زندگی روز
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 53942

به "دستور تهیه پلو ترش؛ طعم و بویی به یاد ماندنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه پلو ترش؛ طعم و بویی به یاد ماندنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید