دستور پخت خورشت کرفس
به گزارش بلاگ پو، خورشت کرفس یکی از خورشت های سنتی به حساب می آید و با چاشنی های مختلفی بسته به ذائقه افراد قابل طبخ می باشد.

سرویس آشپزی - برای تهیه خورشت کرفس برخی از ساقه و برگ کرفس به طور همزمان استفاده می کنند و برخی به جای برگ های کرفس نعنا و جعفری را جایگزین می کنند. انتخاب نوع سبزی بسته به ذائقه افراد دلخواه است.
همچنین برای چاشنی این خورشت اغلب لیمو عمانی، آب لیمو، گرد لیمو، ، رب گوجه فرنگی، آب غوره و زعفران استفاده می شود که کاملا سلیقه ای است.
با اضافه کردن لوبیا، پروتئین و آمینو اسید های لازم برای بدن به خورشت اضافه خواهد شد. لذا، استفاده از لوبیا نیز در ساختار خورشت کرفس کاملا اختیاری است.
شما می توانید جدا از خورشت کرفس برای بهره بردن ازخواص کرفس، در ترکیب خوراکی های مختلف و سالادهای فصل از آن استفاده کنید . در ادامه با خواص کرفس بیشتر آشنا خواهیم شد.
مواد لازم جهت تهیه خورشت کرفس
ساقه کرفس | 250 گرم |
نعنا | 50 گرم |
جعفری | 150 گرم |
گوشت خورشتی | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد |
لوبیا (اختیاری) | 5 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
رب انار یا آب لیمو | به میزان لازم |
زعفران (اختیاری) | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت کرفس به دو روش
دستور پخت خورشت کرفس
- پیاز را تفت دهید. سپس تکه های گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. در نهایت فلفل و زردچوبه را بیفزایید.
- در تابه دیگری ساقه های کرفس را تفت دهید.
- سپس نعنا و جعفری ساطوری شده را اضافه نمایید.
- در این مرحله لوبیا را که از شب قبل با آب سرد خیس کرده و چندین مرتبه آب آن را تعویض کرده اید به گوشت اضافه کنید.
- سبزیجات تفت داده شده را به خورش اضافه نمایید.
- در این مرحله میزان مناسبی آب به خورشت اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، اجازه دهید خورشت به آرامی بپزد و جا بیفتد. در اواسط پخت، زمانی که گوشت نیم پز شده باشد نمک را به خورشت اضافه کنید.
- در صورت تمایل به استفاده از رب انار، در 15 دقیقه آخر به خورشت اضافه کنید.
- خورشت کرفس را به همراه برش های لیمو سرو نمایید.