طرز تهیه بیف استراگانف روسی و نکات ویژه طبخ آن

به گزارش بلاگ پو، بیف استراگانف یک وعده غذایی سرشار از پروتئین و مواد مغذی است که به روش های مختلفی طبخ می شود. دستور اصلی این غذای روسی شامل گوشت گوساله، سس و خامه است که به عنوان یک وعده غذایی پرکالری سرو می شود.

طرز تهیه بیف استراگانف روسی و نکات ویژه طبخ آن

بیف استراگانف یک نوع غذای روسی است که در قرن نوزدهم توسط آشپزی به نام الکساندر استراگانف ابداع شد و سپس در کشورهای دیگر رواج یافت. بیف استراگانف در کشورهای مختلف با مواد متنوعی درست می شود و تحت عناوین مختلفی مانند بیف استراگانف فرانسوی، بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف شناخته می شود. در تهیه این غذا می توان از انواع گوشت و سبزیجات استفاده کرد ولی دستور اصلی آن از تکه های گوشت گوساله به همراه خامه تشکیل شده است و علارغم اسم عجیبش خیلی ساده و راحت درست می شود و بسیار خوشمزه است. در این مقاله سعی داریم شما را با روش پخت این غذای خوشمزه و پرکالری آشنا کنیم.

مواد لازم برای پخت بیف استراگانف روسی برای 4 نفر ارائه شده و زمان پخت 1 ساعت است.

مواد لازم برای تهیه بیف استراگانف روسی

گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده 300 گرم
خامه 200 گرم
پیاز 2 عدد
شیر 1/2 پیمانه
آرد 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 0/5 کیلو
روغن مایع به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه بیف استراگانف روسی

  • پیازها را خلالی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و اجازه دهید تا پیاز طلایی شود.
  • گوشت را به صورت نوارهای باریک به پهنای یک تا دو سانتیمتر و ضخامت نیم تا یک سانتیمتر خرد کنید.
  • گوشت را به پیاز اضافه کرده و با کمی فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
  • حدود 2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود.
  • شیر، آرد، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • سیب زمینی ها را ابتدا تمیز بشویید و بعد پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک و باریک خرد کنید.
  • در یک کاسه آب سرد و نمک بریزید و سیب زمینی را برای 30 دقیقه در آب نمک قرار دهید.
  • سیب زمینی را از آب نمک درآورده و با یک دستمال نخی خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
  • سیب زمینی ها را با دو قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • فر را در دمای 200 تا 210 درجه سانتیگراد گرم کنید و سیب زمینی ها را روی توری فر بچینید طوری که روی هم قرار نگیرند.
  • 20 تا 25 دقیقه طول می کشد تا سیب زمینی ها پخته و سرخ شوند. اگر بعد از این مدت هنوز نپخته بود، اجازه دهید 10 دقیقه دیگر در فر بماند تا کاملا بپزد.
  • در این مدت مراقب باشید سیب زمینی ها نسوزد.
  • بیف استراگانف آماده است آن را از روی حرارت بردارید و بعد از 30 ثانیه خامه را به آن اضافه کنید.
  • غذا را در ظرفی بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید.
  • اگر دوست داشتید می توانید کمی جعفری را ساتوری کنید و روی سیب زمینی بریزید، یا از پودر سیر برای طعم دار کردن سیب زمینی استفاده کنید.
  • بیف استراگانف را می توان با برنج، اسپاگتی یا نان هم سرو کرد.

بیف استراگانف به روش های مختلفی طبخ می شود، روش ارائه شده در این مقاله بر اساس دستور اصلی پخت این غذا است. در کنار این غذا می توان از نودل، برنج، و نان استفاده کرد. اما اگر دوست داشتید این غذا را با سیب زمینی سرخ شده مصرف کنید بهتر است آن را به روش رژمی درست کنید تا سالم تر باشد. ما در اینجا سعی کردیم روش سرخ کردن سیب زمینی را به صورت سالم تر یا به اصطلاح رژیمی بیان کنیم. امیدواریم این غذای پرکالری و خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

batask.ir: ترجمه آنلاین و دارالترجمه آنلاین، ترجمه مقالات انگلیسی

thailandro.ir: سفر به تایلند با همه خوشی ها و تفریحات هیجان انگیز

منبع: setare.com
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 40053

به "طرز تهیه بیف استراگانف روسی و نکات ویژه طبخ آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیف استراگانف روسی و نکات ویژه طبخ آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید