طرز تهیه ترافل شکلاتی با کیک
به گزارش بلاگ پو، ترافل شکلاتی، توپ های شکلاتی کوچکی هستند که از ترکیب شکلات آب شده، خامه و کره درست می شوند. در این مطلب شما را با طرز تهیه ترافل شکلاتی آشنا خواهیم کرد. تهیه این شکلات خوشمزه کار سختی نیست و می توان از آن به عنوان دسر، بعد از شام استفاده کرد.

ترافل شکلاتی با کیک، شاهکاری است که می توان آن را بر روی کیک شکلاتی ریخت و یا به شکل توپ های شکلاتی کوچک درآورد. این شیرینی خوشمزه برای افرادی که شکلات دوست دارند، گزینه بسیار مناسبی است. برای درست کردن ترافل شکلاتی خانگی خوشمزه و جلوگیری از پاشیدن آن به مقداری خامه، کره و شکلات با کیفیت احتیاج دارید. ترافل شکلاتی را می توان به راحتی و در کمترین زمان در خانه تهیه و از آن به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از شام استفاده کرد.
طرز تهیه ترافل شکلاتی
مواد لازم برای تهیه ترافل شکلاتی | |
شکلات خالص | 350 گرم |
کره | 100 گرم |
خامه پرچرب | 300 میلی لیتر (معادل 1/4+1 پیمانه) |
خرده کیک ساده | 75 گرم (معادل 1/4+1 پیمانه) |
عرق بهارنارنج | 3 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- کره و خامه را داخل ظرفی ریخته و در ماکروفر قرار دهید تا گرم شوند. همچنین می توانید از روش بن ماری و با استفاده از بخار آب کره و خامه را گرم کنید.
- شکلات را با چاقو تکه تکه کنید و سپس خامه داغ را روی آن بریزید، اجازه دهید تا گرمای خامه، شکلات را آب کند و سپس آن ها را با استفاده از یک قاشق چوبی با هم ترکیب کنید.
- 30 دقیقه فرصت دهید تا مخلوط حاصل خنک گردد، سپس خرده کیک ها و عرق بهار نارنج را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
- ترکیب شکلات را در یخچال قرار دهید تا سفت گردد و سپس با دست به شکل گلوله های کوچک گرد کنید.
- ترافل ها را بسته به سلیقه خود در آجیل، پودر کاکائو و مواد دلخواه دیگر بغلطانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
- از این ترافل شکلاتی می توانید برای لایه رویی و میانی کیک بهره ببرید.
طرز تهیه کیک ترافل شکلاتی
مواد لازم | |
کره | 75 گرم (معادل 1/3 پیمانه) |
شکر ریزدانه | 75 گرم (معادل 1/3 پیمانه) |
تخم مرغ زده شده | 2 عدد |
آرد مخلوط با بکینگ پودر | 75 گرم (معادل 2/3 پیمانه) |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 25 گرم (معادل 1/4 پیمانه) |
پودر بادام | 50 گرم |
شکلات خالص آب شده | 50 گرم |
این مواد برای 12 نفر مناسب است، زمان آماده سازی 240 دقیقه، و زمان پخت حدود 35 دقیقه می باشد. |
دستور تهیه:
- قالب دایره ای شکل به قطر 20 سانتیمتر را کمی چرب نموده و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.
- کره و شکر را در ظرفی ریخته و انقدر بزنید تا کرم رنگ گردد و حالت پفی پیدا کند.
- تخم مرغ های زده شده را کم کم اضافه کنید و پس از هر بار افزودن، خوب هم بزنید.
- بکینگ پودر، آرد و پودر کاکائو را با هم الک نموده و همراه پودر بادام به مایه کیک اضافه کنید.
- همه مواد را خوب با هم مخلوط نموده و هم بزنید، مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده نموده اید بریزید.
- قالب را در فر گرم شده روی درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فر های گازی به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و حالت ارتجاعی بگیرد.
- اجازه دهید کیک داخل قالب سرد گردد، سپس آن را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک گردد.
- قالب را بشویید و خشک کنید و کیک پخته را دوباره داخل آن قرار دهید. ترافل شکلاتی که قبلا آماده کردید، با قاشق روی کیک بریزید و 3 ساعت فرصت دهید تا کاملا سرد گردد.
- قالب دور کیک را جدا نموده و کیک را داخل ظرف مخصوص سرو قرار دهید و روی آن را با میوه های شکلاتی (میوه هایی که در شکلات ذوب شده فرو نموده اید) تزیین کنید.
نکات مهم و اصولی برای تهیه ترافل شکلاتی ایده آل
- از شکلات های تخته ای با کیفیت و شکلات تلخ 60 تا 70 درصد بهره ببرید.
- برای داشتن ترافل با کیفیت از خامه پرچرب همزده بهره ببرید. خامه های با درصد چربی مختلف، تفاوت زیادی با هم دارند و شما برای تهیه این ترافل می توانید از خامه 30 درصد یا 35 درصد چربی بهره ببرید.
- برای اینکه شکلات به راحتی ذوب گردد، آن را با چاقو خرد کنید.
- ترافل شکلاتی را می توانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری و به عنوان یک دسر خوشمزه از آن بهره ببرید.
طرز تهیه کیک فوندانت شکلاتی کویری را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک فوندانت شکلاتی کویری
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com