طرز تهیه ترشی خرفه
به گزارش بلاگ پو، این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است

به گزارش خبرنگاران به نقل از هفت گنج
مواد لازم
سبزی خرفه: 1 کیلوگرم
سیر رنده شده: 10 حبه
نمک و فلفل تند: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم.و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند ولی هنوز تازه بماند .و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.
2. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم.روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.
3. و در محیط خانه به مدت 3 یا 4 روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 بهمن 1399
بروزرسانی: 25 بهمن 1399
گردآورنده: blogpo.ir
شناسه مطلب: 41512
به "طرز تهیه ترشی خرفه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی خرفه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید