طرز تهیه ترشی خرفه

به گزارش بلاگ پو، این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است

طرز تهیه ترشی خرفه

به گزارش خبرنگاران به نقل از هفت گنج

مواد لازم

سبزی خرفه: 1 کیلوگرم

سیر رنده شده: 10 حبه

نمک و فلفل تند: به مقدار لازم

سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه

1. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم.و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند ولی هنوز تازه بماند .و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.

2. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم.روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.

3. و در محیط خانه به مدت 3 یا 4 روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 بهمن 1399 بروزرسانی: 25 بهمن 1399 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 41512

به "طرز تهیه ترشی خرفه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی خرفه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید