طرز تهیه ته چین مرغ؛ جشنواره طعم ها

به گزارش بلاگ پو، ته چین معمولا غذایی است که خیلی به آن توجه نمی گردد و غذایی سخت قلمداد می گردد اما با فوت و فن هایی که آموزش می دهیم آن را پایه ثابت وعده های غذایی تان می کنید.

طرز تهیه ته چین مرغ؛ جشنواره طعم ها

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ:

  • پیاز: یک عدد
  • روغن: به اندازه لازم
  • مرغ: 600 گرم
  • نمک و زردچوبه و فلفل: به اندازه لازم
  • برنج : 4 پیمانه
  • تخم مرغ: دو عدد
  • ماست چکیده : 8 قاشق غذاخوری
  • کره: 200 گرم
  • زعفران دم نموده : 4 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام و خلال پسته برای تزیین: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت ته چین مرغ:

1. برای پخت ته چین مرغ درون قابلمه ای مناسب اندازهی روغن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و پیازها را درون روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس مرغ را به آنها بیفزایید و تفت دهید.

2. بعد از اینکه مرغ تغییر رنگ داد به مخلوط پیاز و گوشت و زردچوبه و فلفل سیاه و آب و زعفران دم نموده را بیفزایید و اجازه دهید تا مرغ به مدت 1 ساعت پخته گردد و بعد از پخت مرغ قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.

3. در مرحله بعدی فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم گردد. سپس درون قابلمه ای مناسب اندازهی آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد و برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه برنج به مرحله آبکشی رسید آن را درون آبکش بریزید.

4. درون ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و ماست و ادویه ها و کره و زعفران دم نموده را به تخم مرغ ها بیفزایید و آنها را هم بزنید سپس برنج را درون مخلوط تخم مرغ ها بریزید و آن را هم بزنید.

5. در مرحله آخر اندازهی روغن درون ظرف مخصوص فر بریزید و نصف مایه ته چین را درون ظرف بریزید و مرغ را به صورت لایه ای و منظم روی سطح برنج بچینید و به جای مانده مایه ته چین را روی گوشت ها بریزید سپس ظرف حاوی ته چین را به مدت 60 دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از اینکه ته چین به صورت کامل پخته شد آن را از درون فر بیرون آورید و در ظرف مورد نظر خود برگردانید و این غذای ایرانی خوش طعم را با خلال پسته و خلال بادام و خلال پوست پرتقال به زیبایی و زرشک تزیین کنید.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 55263

به "طرز تهیه ته چین مرغ؛ جشنواره طعم ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین مرغ؛ جشنواره طعم ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید