طرز تهیه حلوای هویج مجلسی و خوشمزه
به گزارش بلاگ پو، حلوا یکی از قدیمی ترین دسرهای ایرانی است که نقش پررنگی در فرهنگ غذایی ما دارد و در مناسبت های مختلف تهیه می شود. انواع حلوا در سراسر ایران تهیه می شود و یکی از محبوب ترین آن ها حلوای هویج است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه خانگی را به شما آموزش دهیم.
حلوای هویج ارومیه، تبریز و شیراز جزو معروف ترین ها در ایران هستند. در هر منطقه حلوای هویج را به روش خاص آن منطقه تهیه می کنند. برای مثال در ارومیه از شیره انگور به جای شکر استفاده می کنند، یا در مناطق دیگر به آن مغز گردو و پسته اضافه می کنند.
- طرز تهیه مربای به خوش رنگ و خوش طعم خانگی
- چطور شیر برنج درست کنیم؟
- طرز تهیه کنافه ترکی (کونفه) بدون نیاز به فر
برای تهیه حلوای هویج مجلسی و خوش رنگ، نیاز به لوازم اولیه خاصی ندارید و می توانید آن را به راحتی و بسیار سریع برای خانواده یا دوستان تهیه کنید. همچنین می توانید پس از تهیه این حلوای خوشمزه، طرز تهیه انواع غذاها و دسرهای ایرانی و فرنگی دیگر را با مراجعه به آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ یاد بگیرید.
مواد لازم برای 1 دیس حلوای هویج
- هویج: 500 گرم
- آرد شیرینی پزی: 1 پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- روغن مایع: نصف پیمانه
- گلاب: نصف پیمانه
- شیر: نصف پیمانه
- کره: 40 گرم
- زعفران دم شده: 3 قاشق غذاخوری
- پودر هل: یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه حلوای هویج
1.
هویج ها را خرد کنید و با شیر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزند. سپس آن را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و پوره کنید.
2.
آرد سفید را در تابه الک کنید و با حرارت بسیار ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
نکته: در این مرحله لازم است برای جلوگیری از سوختن آرد، آن را مدام هم بزنید.
3.
30 دقیقه بعد از تقت دادن آرد روی حرارت ملایم، بوی آن تغییر می کند و شروع به تغییر رنگ می دهد. زمانی که رنگ آرد یک درجه تیره تر شد، آماده است و نباید بیش از این تغییر رنگ دهد؛ چراکه حلوای هویج نباید تیره رنگ باشد. بعد از تفت خوردن هم باید آرد را دوباره الک کنید تا یک دست شود.
4.
هویج پوره شده را همراه با شکر و گلاب روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
نکته: حرارت باید در تمام مراحل ملایم باشد.
5.
آرد را بعد از الک کردن مجدد، به تابه برگردانید و کره و روغن را به آن اضافه کنید و حرارت دهید.
6.
وقتی ترکیب آرد و روغن داغ شد و جوشیدن به آرامی شروع شد، شهد هویج را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا به آرامی شکل بگیرد. در این مرحله هم حرارت باید ملایم باشد تا هویج ها نسوزند.
7.
در عکس بالا حلوای شکل گرفته را می بینید که به راحتی از تابه جدا می شود. حالا با حرکت گهواره ای به حلوا فرم دهید و آن را در ظرف سرو قرار دهید.
8.
نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا