طرز تهیه خرما پلوی اهوازی خوشمزه

به گزارش بلاگ پو، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خرما پلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خرما پلوی اهوازی خوشمزه

مواد لازم:

خرما

1 لیوان

شیر

2 لیوان

برنج

1 لیوان

کشمش

1/2 استکان

کره اب کرده

1 استکان

زعفران

1/2 قاشق چای خوری

نمک

به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا هسته خرما ها را گرفته و آن ها را در کره خوب سرخ کنید تا براق شوند.

ظرفی مناسب انتخاب کنید و برنج شسته شده و خیس خورده را به همراه نمک، زعفران و شیر مخلوط کرده و اجازه دهید با حرارت زیاد بپزند.

برنج که آماده دم کشیدن شد کشمش را به آن اضافه کرده و برنج را دم بیندازید.

در ظرفی مناسب مقداری گوشت چرخکرده را با نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید و به صورت خرما در دست حالت داده و در روغن بسیار داغ یا کره خوب سرخ کنید حالا گوشت های سرخ کرده را لای خرما قرار دهید و در مراحل آخر پخت برنج روی آن قرار داده و مجددا دم کنی را روی برنج بگذارید و اجازه دهید غذای شما دم بکشد.

سایر نکات:

میتوانید به جای گوشت چرخکرده از گردو در بین خرما ها استفاده کنید البته باید آن را از شب قبل در آب و شکر خیس کنید تا نرم شود.

سعی کنید خرما های سفت و بزرگی را برای این غذا در نظر بگیرید.

خرما پلو غذای بسیار معروف اهوازی است این غذا سرشار از انرژی بوده و طعم خوشایندی دارد.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: گردشبان
انتشار: 3 آبان 1400 بروزرسانی: 3 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 32721

به "طرز تهیه خرما پلوی اهوازی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خرما پلوی اهوازی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید