طرز تهیه سوپ سیرابی

به گزارش بلاگ پو، به گزارش خبرنگاران به نقل از هفت گنج،ترکیه ای ها به سوپ سیرابی ، اِشکِمبه چورباسی می گویند و یونانی ها نامش را اِسکمبی اَوگو لِمونو گذاشته اند. یعنی سوپی که با تخم مرغ و آب لیمو طعم دار شده است.

طرز تهیه سوپ سیرابی

مواد لازم سوپ سیرابی

سیراب شیردان گوسفندنیم کیلوگرم
آببه مقدار لازم
سیر6 حبه
نمکبه مقدار لازم
آرد2 قاشق غذاخوری
ماست1 قاشق غذاخوری
زرده ی تخم مرغ1 عدد
کره2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز1 قاشق غذاخوری
سرکه3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ سیرابی

  1. سیراب-شیردان را تمیز شسته و با دو حبه سیر و کمی نمک و مقدار کافی آب در ظرفی ریخته و روی شعله ی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم خوب بپزد. بعد از پخت اجازه می دهیم خنک گردد و آن را ریز خرد می کنیم.
  2. یک قاشق غذاخوری کره را در ظرفی ریخته و روی شعله ی اجاق می گذاریم تا داغ گردد سپس آرد را در آن خوب تفت می دهیم سپس دو لیوان از آبی که سیراب شیردان را در آن پخته بودیم به آرد تفت داده شده اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا یکدست گردد سپس بقیه ی آب سیراب شیردان را هم اضافه نموده و خوب هم می زنیم و سیراب شیردان های خرد شده را هم اضافه می کنیم و اگر آب خوراک کم برد، آب جوش به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خوراک به جوش آید.
  3. در ظرف دیگری زرده ی تخم مرغ، ماست و دو حبه سیر رنده شده را خوب با هم مخلوط نموده و به خوراک سیرابی در حال جوش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه با بقیه ی مواد به آرامی بجوشد.
  4. در ظرف دیگری یک قاشق غذاخوری کره را ذوب نموده و با فلفل قرمز به سوپ اضافه می کنیم. هنگام سرو می توانیم دو حبه سیر رنده شده را با سرکه خوب مخلوط کنیم و به سوپ اضافه کنیم.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 35361

به "طرز تهیه سوپ سیرابی" امتیاز دهید

3 کاربر به "طرز تهیه سوپ سیرابی" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ سیرابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید