طرز تهیه کیک باقلوا مجلسی

به گزارش بلاگ پو، کیک باقلوا مجلسی یک کیک عربی است که دارای بافتی منسجم و پر از شربت است. تهیه کیک باقلوا به ویژه در ماه مبارک رمضان مرسوم است.

طرز تهیه کیک باقلوا مجلسی

سرویس آشپزی - برای تهیه کیک باقلوا به شربت گلاب نیاز خواهیم داشت که بافت این کیک را به خوبی نرم و مطبوع خواهد نمود.

در ساختار کیک باقلوا از 1 و 1/4 پیمانه آرد بهره برده ایم، در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری آرد مازاد به کیک اضافه نمایید تا بافت منسجم تر کمتری پیدا کند. همچنین در صورت تمایل می توانید از مقداری زعفران آب زده غلیظ برای ایجاد عطر و طعم بهتر در ساختار کیک استفاده نمایید. نکته ای که در پخت انواع کیک بهتر است رعایت کنید این است که کیک را تا زمانی که داغ است باید از دیواره قالب جدا کنید. همچنین بهترین ظرف برای خنک شدن کیک همان قالبی است که کیک در آن پخته شده است.

در صورت تمایل می توانید کیک باقلوا را از قبل تهیه نمایید و فریز کنید و زمان مصرف روی آن شربت داغ بدهید. برای این منظور می بایست کیک را به خوبی با سلفون بپوشانید و در ظرف در بسته به مدت 4 ماه در فریزر نگه داری نمایید.

مواد لازم جهت تهیه کیک باقلوا

آرد سفید1 و 1/4 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
شکر3/4 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه
بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
هل سائیده شده1 و 1/2 قاشق چایخوری
وانیل1/8 قاشق چایخوری
پسته خرد شده برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک باقلوا

  1. تخم مرغ، شکر و وانیل را بوسیله همزن به مدت 10 تا 15 دقیقه بسته به قدرت همزن بزنید تا سفید و کشدار گردد. به این نکته توجه داشته باشید که اگر تخم مرغ ها را بیش از حد بزنید کیک در نهایت خشک خواهد شد. لذا، زمانی که ذرات شکر به خوبی حل شد دست از هم زدن بکشید.
  2. در این مرحله روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و در حدی که مخلوط گردد کمی هم بزنید.
  3. مواد خشک یعنی آرد، هل و بکینگ پودر را از الک رد کنید. سپس آرام آرام به صورت تناوبی در چند مرحله بوسیله الک به مخلوط بالا اضافه کنید و با لیسک به خوبی به خورد مواد دهید.
  4. قالب مربع شکل 20 در 20 را چرب کنید سپس به خوبی آرد پاشی کنید و اضافات آرد را خالی کنید.
  5. مواد کیک را به طور یکنواخت درون قالب کیک پهن کنید و به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد در فر پخت کنید. در صورت تمایل می توانید از مقداری پسته خرد شده در بافت کیک استفاده نمایید. برای این منظور می بایست 2/3 از حجم مواد کیک را درون قالب بریزید سپس پسته خرد شده و مجددا مابقی مواد کیک را روی مغزها بریزید.

مواد لازم جهت تهیه شربت کیک باقلوا

شکر1 پیمانه
آب1/2 پیمانه
گلاب1/4 پیمانه

طرز تهیه شربت کیک باقلوا

  • برای تهیه شربت کیک باقلوا شکر را در آب را بر روی حرارت ملایم حل کنید. سپس گلاب را به آن اضافه نمایید و پس از چند جوش خاموش کنید. در صورت تمایل می توانید از زعفران آب زده برای رنگ و عطر بهتر استفاده کنید.

نکاتی که در ارتباط با شربت باید بدانید:

  • اگر عطر گلاب مصرفی کم بود از مقدار آب کم کنید و به همان میزان گلاب اضافه کنید.
  • اگر قصد نگه داری طولانی مدت از شربت را دارید، پس از به جوش آمدن شربت کمی جوهر لیمو و یا آب لیمو ترش تازه به شربت اضافه نمایید.
  • شربت کیک باقلوا نیازی به قوام آمدن ندارد و برعکس می بایست کاملا رقیق باشد.
  • اگر شربت بیش از حد بجوشد، باعث شکرک زدن شربت خواهد شد.

مواد لازم جهت

تهیه زرینه
زرده تخم مرغیک عدد
شیریک قاشق چایخوری
پودر قندیک قاشق چایخوری
زعفرانبه میزان لازم
  • در این مرحله کلیه مواد را با هم ترکیب کنید و پس از پخت کامل کیک از طریق قلم مو سطح کیک را با زرینه بپوشانید. سپس به مدت یک دقیقه گریل را روشن کنید و اجازه دهید روی کیک به رنگ طلایی درآید.

تزیین کیک باقلوا

  • در این مرحله می بایست اجازه دهید کیک تا اندازه ای از داغی بیفتد. سپس بوسیله کاتر و یا کارد آشپزخانه آغاز به برش دادن کیک درون قالب نمایید. برای این منظور می توانید برش های مربع شکل و یا لوزی شکل به کیک دهید.
  • پس از برش کیک به شکل دلخواه، شربت ولرم را بوسیله قاشق روی کل کیک بریزید. توجه داشته باشید که این کار را در چند مرحله انجام دهید و تمامی شربت را به خورد کیک دهید.
  • در نهایت کیک را بوسیله پسته خرد شده و یا پودر پسته تزیین نمایید.
منبع: setare.com
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 22781

به "طرز تهیه کیک باقلوا مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک باقلوا مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید