فواید استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی

به گزارش بلاگ پو، افزودن گیاهان معطر به غذاها می تواند به حفظ وزن طبیعی یاری می کند…

فواید استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی

به علاوه آنها می توانند به پیشگیری از بعضی سرطان ها یاری نمایند، و حتی فشارخون را کاهش دهد، به کنترل قند خون یاری کند و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد.

با جایگزینی چاشنی های معمول که حاوی قند، نمک و چربی هستند با این گیاهان معطر می توان هم به حفظ سلامتی یاری کرد و همه به غذا رایحه بخشید.

چراکه اضافه کردن ادویه جات و سبزی های معطر به رژیم غذایی می تواند برای سلامت شما مفید باشد.

دکتر زیک این 10 نکته را برای انتخاب بهترین گیاهان معطر توصیه می نماید:

1- نمک را با گیاهان معطر جایگزین کنید. گیاهان معطری مانند مرزنگوش، آویشن، رزماری، جعفری و سیر می توانند رایحه طبیعی غذاها را بیرون بکشند.

2- از سیر تازه بهره ببرید. سیر می تواند فشارخون و کلسترول را پایین بیاورد. (برای به دست آوردن حداکثر منافع ضروری است دست کم سه پر سیر متوسط تازه در روز مصرف کنید. سیر خشک یا سیری که مدت ها مانده باشد، خواص خود را از دست می دهد.)

3- رزماری بخورید. رزماری حاوی مواد آنتی اکسیدانت است که تصور می رود حافظه را بهبود بخشد و احتمالا به پیشگیری از سرطان یاری کند.

4- با یاری ریحان، مرزنگوش و رزماری با سرماخوردگی مبارزه کنید. اسانس های روغنی موجود در این گیاهان ممکن است بتواند در مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا به شما یاری کند.

5- سرفه مزمن را با آویشن درمان کنید. (منافع بهداشتی آویشن بی نظیر هستند. این گیاه به طور سنتی برای درمان سرفه، حتی سیاه سرفه استفاده می شده است.)

6- برای کمر درد زردچوبه بخورید. پژوهشگران دریافته اند که ماده ای به نام کورکومین که در زردچوبه یافت می گردد، دارای خواص ضدالتهابی است. زردچوبه می تواند به تنهایی، و اضافه شده به ادویه کاری مورد استفاده قرار گیرد.

7- با کاری با سرطان بجنگید. همچنین معلوم شده است که کورکومین باعث کوچک شدن پولیپ های روده عظیم پیش -سرطانی می گردد.

8- از ادویه گرم برای کاهش فشارخون بهره ببرید. ادویه گرم مانند زنجبیل، جوز بویا، دارچین، فلفل شیرین، فلفل سیاه و فلفل قرمز باعث حرکت خون از قسمت های مرکزی بدن به پوست می شوند.

به گفته دکتر زیک این شرایط باعث می گردد خون به صورتی یکنواخت تر در سراسر بدن پخش گردد و ممکن است فشارخون بالا را نیز کاهش دهد.

9- برای تسکین معده زنجبیل بخورید. موادی به نام جینجرول ها که در زنجبیل وجود دارند می توانند به کنترل تهوع یاری نمایند.

10- شکر را با ادویه جایگزین کنید. ادویه جاتی مانند دارچین و جوز بویا را به جای شکر برای شیرین کردن تنقلات بهره ببرید.

گردآوری: گروه هفت گنج

منبع:عصرایران

wonder-hanger.ir: واندر هنگر | مجله معرفی کالاها و خدمات و تولید داخلی

10az10.ir: مجله سرگرمی، مجله گردشگری، موفقیت، پزشکی، سلامت، مد و لباس

منبع: هفت گنج
انتشار: 14 مهر 1400 بروزرسانی: 14 مهر 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 38240

به "فواید استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید