مرواریدی به نام خاویار

به گزارش بلاگ پو، خاویار ماده ای پر انرژی و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها بوده و منبعی غنی از امگا - 3 می باشد. در تحقیقات صورت گرفته تعیین شده که خاوریا و15 نوع موجود دریایی دیگر سرشار از اسید چرب ضروری هستند. پروتئین آن دارای اسید آمینه آرژنین، هیستامین، ایزولوسین، لیزین و متیونین است، چربی

مرواریدی به نام خاویار

مرواریدی به نام خاویار

نویسنده:مینا میران

خاصیت خاویار:

خاویار ماده ای پر انرژی و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها بوده و منبعی غنی از امگا - 3 می باشد. در تحقیقات اجرا شده معین شده که خاوریا و15 نوع موجود دریایی دیگر سرشار از اسید چرب ضروری هستند. پروتئین آن دارای اسید آمینه آرژنین، هیستامین، ایزولوسین، لیزین و متیونین است، چربی آن به دو صورت عمده وجود دارد که حاوی 2 درصد کلسترول و75 درصد لسیتین می باشد.

لسیتین یکی از لیپیدهای با ارزش خاویار است که در تقویت سیستم اعصاب نقش بسزایی دارد. خاویار غنی از نوعی الکل چرب با زنجیره بلند است که در بدن به اسید چرب تبدیل می گردد. این اسید چرب به دست آمده در سنتز میلین (پوشش سلول عصبی) نقش بسزایی دارد.

خاویار در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی و آرتریت روماتوئید (التهاب مفاصل) موثر است، سرشار از آهن می باشد و مصرف آن در افراد دچار کم خونی ناشی از فقر آهن توصیه می گردد.بعلاوه خاویار سرشار از ویتامین های A,D,E و ویتامین های دیگر نظیر ویتامین های گروه B، ویتامین C، اسید فولیک و اسید پانتوتنیک می باشد. ویتامین A خاویار در ترمیم و نگهداری اپی تلیال، رشد استخوان و ترمیم رنگدانه مردمک چشم نقش بسزایی دارد.

ویتامین D موجود در آن موجب تعادل کلسیم و فسفر می گردد. به علاوه خاویار، منبع ید و فسفر است و به این ترتیب مصرف آن در دوره نقاهت و پس از جراحی های عظیم و بیماری های عفونی، نیروی از دست رفته را به سرعت به بدن باز می گرداند. مصرف خاویار اثرات ناشی از کلروفرم را از بین می برد و مصرف آن برای افراد مبتلا به سل هم بسیار موثر است.

نحوه مصرف خاویار: خاویار خود به تنهایی اشرافی ترین صبحانه دنیا محسوب می گردد. بسیاری از افراد آن را به شکل خام یا همراه با زرده تخم مرغ یا خرده پیاز میل می نمایند و گروهی هم به مقدار نوک قاشق از آن را همراه با سبزیجات معطر یا قطعه کوچکی از نان و کره می خورند. بعضی علاقه مندان به خاویار آن را به تنهایی و بدون نان میل می نمایند. بعضی بوی تند ماهی مانند و طعم شور آن را دوست ندارند، هرچند طعم و بوی خاویار ممکن است برای بسیاری افراد خوشایند نباشد.

چگونه خاویار تازه را تشخیص دهیم؟

خاویار تازه باید درخشان و براق باشد، نباید ظاهری خرد شده و کدر داشته باشد. بعلاوه نباید دقیقا بوی ماهی بدهد، بلکه باید بوی ملایمی از دریا داشته باشد.

منبع:نشریه دنیای تغذیه - ش100

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: راسخون
انتشار: 3 آبان 1400 بروزرسانی: 3 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 54889

به "مرواریدی به نام خاویار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرواریدی به نام خاویار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید