چگونه آش آلو خوشمزه بپزیم؟

به گزارش بلاگ پو، به گزارش زندگی امروز ،با سرد شدن هوا و گسترش بیماری سرماخوردگی افراد به دنبال پیشگیری از این بیماری و یا درمان سریعتر آن هستند. از آن جایی که سبزیجات از ترکیبات اصلی انواع آش مانند آش شلغم ، آش کلم و… می باشد، بنابراین مردم ترجیح می دهند این نوع غذاها را در فصل زمستان مصرف نمایند. آش آلو نیز یکی از همین آش های خوشمزه است که با مواد مختلفی تهیه می گردد. در این مطلب ما طرز تهیه آش آلو را به شما آموزش می دهیم.

چگونه آش آلو خوشمزه بپزیم؟

مواد لازم:

گوشت چرخ نموده: نیم کیلو

سبری آش: نیم کیلو

لپه: نصف استکان

آلوی خشک: 250 گرم یا آلوی تازه: یک کیلو

پیاز: 3 عدد

زردچوبه: یک قاشق چای خوری

فلفل: به میزان لازم

نمک: به میزان کافی

برنج: یک استکان

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه :

قبل از توضیح دستور تهیه آش آلو گفتنی است که این مواد غذایی برای 6 نفر در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر تعداد از این کمتر یا بیشتر است، به همان نسبت به مواد اضافه یا کم کنید.

ابتدا روغن را در تابه بریزید. بعد از اینکه روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. زردچوبه را به پیازی که طلایی شده اضافه کنید و تفت دهید. بهتر است که لپه را از چند ساعت قبل یا شب قبل در آب خیسانده باشید. ابتدا لپه را در قابلمه بریزید و آب بر روی آن بریزید. 10الی 15 دقیقه بعد برنج را اضافه کنید. حالا گوشت چرخ نموده را به پیاز و روغن اضافه کنید. گوشت را خوب تفت دهید تا آش آلو شما خوشمزه گردد.

در مرحله بعدی طرز تهیه آش آلو, مخلوط گوشت، پیاز را با نمک و فلفل مخلوط کنید. موادرا به صورت کوفته ریز در آورید. زمانی که برنج و لپه به شکل نیم پز در آمدند، سبزی آش خرد شده را به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه سبزی پخته شد، کوفته های ریز را به مواد در حال جوش اضافه کنید. آلوها را قبل از ریختن، هسته گیری بفرمایید و در مرحله نهایی طرز تهیه آش آلو, آن را به سایر مواد اضافه کنید.

توجه داشته باشید که آلوی خشک را باید زودتر از آلوی تازه بریزید و زمان زیادی برای پخت آن ضروری است. بعد از ریختن آلو حالا باید منتظر بمانید آش جا بیفتد. می توانید مانند سایر آش های تزیینی آن را با نعنا و پیاز داغ تزیین کنید.

اگر از آلوی تازه استفاده می کنید، پیمانه یک کیلو را برای آن در نظر بگیرید و اگر از آلوی خشک استفاده می کنید همان 250 گرم کفایت می نماید.

ادویه را همواره در زمان سرخ کردن اولیه معمولا همراه با پیاز می ریزند. چون تفت داده گردد و مزه خوبی بگیرد.

منبع:برترینها

پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: زندگی روز
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 22772

به "چگونه آش آلو خوشمزه بپزیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه آش آلو خوشمزه بپزیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید