کیک قابلمه ای بسیار خوشمزه و پف دار
به گزارش بلاگ پو، در گزارش زیر طرز تهیه کیک قابلمه ای را برای شما آماده کرده ایم.

به گزارش ، دوستانی که علاقه مند به تهیه کیک قابلمه ای هستند پیشنهاد می کنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند گفتی است که این کیک ساده با کمی تزیین می تواند برای مجالس تولد و دورهمی ها استفاده شود. در ادامه همراه ما باشید تا با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا شوید.
روغن مایع: 2/3 لیوان
آرد: 2 لیوان
شیر: 1.25 لیوان (یک و یک چهارم لیوان)
شکر: 1.5 لیوان
تخم مرغ: 4 عدد
بکینگ پودر: 2.25 قاشق چایخوری (دو و یک چهارم قاشق چایخوری)
وانیل: نوک قاشق چایخوری
برای شروع کار تهیه آرد و سه بار الک می کنیم. شیر و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن، انقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل یکدست شود، شیر و روغن مایع را داخل مواد ریخته و هم می زنیم. کف قابلمه و اطراف آن را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم. روی شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کنی می زنیم، کیک را با حرارت کم به مدت یک ساعت می پزیم.
1- برای این کیک از آرد قنادی یا سه صفر استفاده کنید.
2- این کیک به دلیل بافت اسفنجی که داره مناسب خامه کشی می باشد.
3- تمام مواد کیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط بزارید تا هم دما با محیط شود.
4- در تمام مراحل مخلوط کردن مواد، با حوصله و کامل هم بزنید تا بافت کیک یکدست شود.
5- حین پخت کیک به هیچ عنوان درب قابلمه را برندارید که کیک شما پف نمی کند.
6- برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون آن را چک می کنیم در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندون کیک پخته است.
منبع: نازشو
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان