کیک ملاقه ای نیم ساعته بدون فر

به گزارش بلاگ پو، در برخی از مواقع شما فقط هوس یک کیک ساده کردید و امکاناتی در اختیار ندارید، در این شرایط می توانید این کیک فوری را فقط با یک همزن دستی یا چنگال و ملاقه تهیه کنید.

کیک ملاقه ای نیم ساعته بدون فر

کیک ملاقه ای یکی از انواع کیک های بدون دردسر و فوری است که در کمتر از 30 دقیقه تهیه می گردد و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. به علت استفاده از ملاقه به جای قالب در این کیک به این نام مشهور شده است. این کیک طعم و بافت بسیار خوبی دارد و اگر تمام نکات گفته شده را انجام دهید یک کیک با پف خوب و طعم عالی خواهید داشت. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه کیک ملاقه ای را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک ملاقه ای

  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 1/2 پیمانه
  • آرد 1 پیمانه
  • ماست 1/2 پیمانه
  • گلاب 3 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک ملاقه ای

مرحله اول

ابتد همه مواد را در دمای محیط قرار دهید. با یاری یک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی مواد را مقدار کنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا آرد سبک گردد و کیک بهتر پف کند.

مرحله دوم

در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا چنگال برای 1 الی 3 دقیقه بزنید تا خوب مخلوط و تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند، اگر همزن در دسترس دارید می توانید با همزن برقی نیز مواد را هم بزنید.

مرحله سوم

در ادامه گلاب و ماست را به ترتیب به مواد اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب یکدست شوند. در سرانجام باید مخلوط آرد تهیه شده را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

داخل یک تابه گود کمی روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ گردد. سپس یک ملاقه را داخل روغن نگه دارید تا داغ گردد و بعد از مواد کیک داخل ملاقه بریزید و اجازه دهید به سایز ملاقه پف کند. بعد از ملاقه خارج و داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی گردد. در سرانجام روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود.

اگر به دستور پخت شیرینی های بدون فر علاقه دارید، دسر شکلاتی بدون فر را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کیک ملاقه ای

  • بهتر است در حین سرخ شدن روغن را روی کیک بریزید تا پف کند.
  • اگر مواد خیلی شل یا سفت گردد، پف نمی کند.
  • این کیک جذب روغن کمی دارد.
  • بهتر است روی حرارت ملایم سرخ کنید تا کیک خوب مغز پخت شوند.
  • می توانید از پودر قند برای تزیین بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب آشپزی خوراک لوبیا بدون گوشت را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 12 تیر 1401 بروزرسانی: 12 تیر 1401 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 64024

به "کیک ملاقه ای نیم ساعته بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک ملاقه ای نیم ساعته بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید